Laatste Nieuws
Home - Nieuws uit Nieuwpoort - Zwaar gewonde Worstelaar Geneest Mysterieus

Zwaar gewonde Worstelaar Geneest Mysterieus


Daniel-Bryan

De slopende schouderblessure die WWE Superstar Daniel Bryan had achtervolgd heeft zich op wonderbaarlijke wijze genezen op zijn weg naar de overwinning  van de Heavyweight Championship tijdens zijn wedstrijd in Wrestlemania 30 gisteravond.

De nieuwe kampioen had de vage blessure gedurende enkele weken, resulterende in dat  Bryan niet in staat was om zijn arm op te steken.

Een medische doorbraak kwam halverwege het gevecht, bekeken door miljoenen mensen wereldwijd. Moe van de constante aanvallen  door collega-uitdager Batista en vervolgens-kampioen Randy Orton, Bryans schouder blijkbaar besloot dat het had genoeg van dit hele “gewonde schouder kloterij”
“Ik kon mijn ogen niet geloven”, zei worstel fan en volgroeide man Mark Deconick.
“Daniel Bryans schouder was venijnig aangevallen op het punt dat hij nauwelijks offensieve moves kon uitvoeren. Hij was letterlijk op een brancard op een punt. Dan ineens is hij terug om een ​​volledig assortiment van de arm/shouder beweging uit te voeren! Ik dacht dat hij met zijn  gewonde ledemaat zou opgeven om verdere verwondingen te voorkomen, maar hoe zou ik dat weten? Ik ben niet een arm schouder expert  ”

Bryan scoorde een nadrukkelijke  overwinning op gehate rivaal en totale prik Batista voordat hij paradeerde rond de ring met zijn kampioenschap riem hoog in de lucht, ondanks dat hij  niet in staat was om zijn hand  op the houden boven het middel niveau slechts momenten voor.