Laatste Nieuws
Home - Entertainment - Zoutenaaie Niet In Het Nieuws Voor Meer Dan Drie Maanden!

Zoutenaaie Niet In Het Nieuws Voor Meer Dan Drie Maanden!


Zoutenaaie niet in het nieuws voor meer dan 3 maanden

Zoutenaaie niet in het nieuws voor meer dan 3 maanden

U hebt gelijk! ” slaakte een geschrokken Tijs Neirynck toen zijn aandacht werd afgeleid gedurende de reclamepauze van het FocusTV Nieuws en een assistente meedeelde dat Zoutenaaie niet in het nieuws vernoemd was voor meer dan 3 maanden.

Dhr Neirynck, een van de meest prominente nieuwslezers by Focus WTV, had zijn twitter-feed gecontroleerd vooraleer terug on-air te komen na een Twitter-gebruiker tweette dat Zoutenaaie niet in het nieuws vernoemd wordt en niemand echt praat over Zoutenaaie.

“Ik vroeg een stagiare om de archieven te doorzoeken voor mij zodra zij klaar was met het wassen van mijn auto en het blijkt dat het waar is. “ zei de nieuwslezer.

Lees ook: Astridpark Nieuwpoort Krijgt Permanente Olympische Schaatspiste

Zoutenaaie, eens de kleinste gemeente van het land, met slechts 19 inwoners en minstens dubbel zoveel ereburgers die niks te maken hebben met Zoutenaaie, is een deelgemeente van Veurne

Een zeldzame combinatie van ‘dat niets gebeurt in Zoutenaaie’ en het feit dat de rest van het land het bestaan van het dorpje vergeten heeft, vormt de perfecte omstandigheid voor de meer dan 3 maand lange media blackout .

De trotse mensen van Zoutenaaie zelf gaven toe dat ze er  op gewezen moesten worden dat er letterlijk geen nieuws over Zoutenaaie was in de laatste 3 maanden.

Een inwoner die niets te doen had, deelde zijn verbazing met NN :

Het is een beetje vreemd , is het niet? Zover ik weet, heb ik in augustus mijn haag gesnoeid en de buurman heeft zijn voordeur geschilderd en het restaurant is gesloten.  Anders dan dat is er niets gebeurd hier. ”

Zoutenaaie zal uiteindelijk een welkome terugkeer naar het nieuws maken wanneer de Belgische media zal neerdalen op Zoutenaaie om een documentaire over Zoutenaaie te maken.