Laatste Nieuws
Home - Entertainment - Zayn Malik, ex-One Direction: Ik Kon Geen Seconde Langer Die Onnozele Fans Uitstaan!

Zayn Malik, ex-One Direction: Ik Kon Geen Seconde Langer Die Onnozele Fans Uitstaan!


Zayn Malik Verlaat One Direction!

Zayn Malik : Ik kon niet langer die onnozele fans uitstaan

Zayn Malik : Ik kon niet langer die onnozele fans uitstaan

VOORMALIGE One Direction bandlid Zayn Malik heeft zijn stilzwijgen in verband met zijn split-up van wereldberoemde muziekgroep One Direction gebroken in een exclusief interview met Nieuwpoort Nieuws vandaag.

Gedurende het intervieuw Zayn vertelde Nieuwpoort Nieuws dat hij geen enkele seconde langer die idiote fans kon verdragen!

Zayn Malik, best bekend door zijn talent om een ​​vooraf afgesproken patroon van geluiden met behulp van zijn stembanden af te leveren, vertelde Nieuwpoort Nieuws in een exclusief interview vandaag dat hij ‘doodziek‘ was van tieners die hem en collega-bandleden aanbidden alsof ze goden waren, en spoorde Directioners aan om op te groeien en ‘get a life‘.

Ze zijn gewoon een stel schreeuwende idioten die naar concerten komen om zichzelf te horen schreeuwen en zingen boven ons,” zei de 22-jarige oude man.

Het is niet alsof we de liedjes zelf schrijven. Alles wat we eigenlijk gedaan hebben in de laatste vijf jaar was reizen van stad naar stad en miming een paar woorden voor kinderen”

“Het voelde alsof ik in de Teletubbys was....”

In het tell-all interview met Nieuwpoort Nieuws, Zayn legde uit dat hij geen controle had over wat hij deed of zei en dat dit te wijten was aan een streng regime, opgelegd door muziek mogul Simon Cowell.

Simon’s team beheerst al onze twitter accounts en regelde zelfs vriendinnen voor ons ! Dat goed is voor de media,” legde hij uit.

“Toen hij me vertelde dat hij van plan was om mij de bad boy van de groep te maken en dat ik zou moeten doen alsof ik een drank en drugsprobleem had,  was ik woedend….. Ik ben een Moslim en ik eet geeneens varkensvlees !….”

“Alles was een leugen, allemaal leugens, leugens en meer leugens!”

“Ik heb niet eens een vriendin. Perrie werd betaald om te zeggen dat ze mijn vriendin was. Ik vind haar verachtelijk om eerlijk te zijn. “

Op de vraag wat zijn toekomstplannen zijn, Zayn antwoordde: “Als gevolg van een contract clausule, ben ik plat nu en heb enkel 7euro in de bank, dus mijn oom Said gaat me uitzoeken met een job in Syrië tijdens de zomer.

Simon heeft ongeveer zeventigduizend popjes van mezelf naar mijn huis gezonden, dus ik zal waarschijnlijk een paar van hen proberen te verkopen op de straat voor een tijdje. “

Robbie Williams van TakeThat en Brian McFadden van Westlife hebben me gevraagd om een super groep met hen te vormen, maar ik moet daar een poosje over nadenken…Het is nog veel te vroeg in de morgen voor dat. “

Inmiddels hebben de reacties van de One Direction fans in Belgie op het vernemen van de band-split epidemische proporties aangenomen. Zo-veel-zo, dat de minister van onderwijs heeft opgeroepen om de examens te herschikken naar een latere datum in de zomer in een poging om te tieners te laten rouwen om het verlies van Malik van de groep.

De Kinderhulplijn heeft fans ook aangespoord om te stoppen met bellen naar hun centrum omdat het niet opgewassen is tegen een dergelijke catastroof.