Laatste Nieuws
Home - Entertainment - Wim Willaert In Nieuwe Stars Wars Episode VII Movie

Wim Willaert In Nieuwe Stars Wars Episode VII Movie


Wim Willaert In Nieuwe Stars Wars Ep VII Movie

Wim Willaert In Nieuwe Stars Wars Ep VII Movie

HOEWEL plot details over de volgende aflevering van de Star Wars saga schaars zijn, de Nieuwpoortse acteur Wim Willaert heeft een paar klompjes van informatie laten uitglijden  over het karakter die hij speelt in Star Wars episode VII .

De dynamische acteur, vooral bekend voor zijn rol als de zoon van Mr  Willaert uit Nieuwpoort en het TV programma ‘ Eigen Kweek’ , blabberde de top-secret Episode VII verhaallijnen toen hij een beetje ‘te moe’ was gedurende een after party van zijn andere nieuwe film die nog geen title heeft.

“In principe speel ik Rudy Vandekerckhove vanuit  ‘ Offline’,  een andere film  ” blabbed de Nieuwpoortenaar, wiens echte naam is Wim Willaert.

“Ik ben net het landinggestel aan het steelen van de Millennium Falcon wanneer  Chewbacca mij betrapt en dit is echt een grappig stukje… Chewie en ik begrijpen elkaar..stel je dat voor… Dat is hoe mijn karakter dan word gemixed met iedereen en we gaan allemaal uit op een dol adventuur in space. “.

“Er is een scène waar ik een bare-knuckle gevecht heb met een Stormtrooper, en ook een waar ik probeer Luke Skywalker te overtuigen dat ‘dit zijn de poorten hij zoekt’. Ik heb ook een aantal concept art works gezien voor dit CGI schepsel, het is een beetje als een hond, maar niet echt een hond … een beetje als een ruimte hond, als je begrijpt wat ik bedoel. “.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd