Zondag , Maart 18 2018
Laatste Nieuws
Home / Nationaal Nieuws / Wim Hellinx gemeenteraadslid in Hoeselt beschuldigt Nieuwpoortse inwoners van het hacken van zijn server/website.

Wim Hellinx gemeenteraadslid in Hoeselt beschuldigt Nieuwpoortse inwoners van het hacken van zijn server/website.


Geachte Wim Hellinx, gemeenteraadslid van Hoeselt

Ik heb vernomen dat u een paar mensen uit Nieuwpoort en leden van een Nieuwpoortse FBgroep  hebt beschuldigt van het hacken van uw server en/of website.

Dit zijn zeer zware beschuldigingen..

Daarom heb ik, als Nieuwpoortenaar en als web designer en IT consultant, het initiatief genomem om eventjes een check te doen van uw website www.netsoft.be.

Uw website was inderdaad gehacked! Maar niet door leden van deze FB pagina, maar door Israeli hackers.

U beweert in uw prive berichtjes dat dit onherroepelijke schade heeft aangebracht en dat het zal duizenden euros kosten om dit recht te zetten.

Laat mij niet lachen!!!

Het verbaasd mij echt dat u, een IT expert en hostingprovider van 1200 klanten (volgens uw website) , zulke lakse security maatregelen in plaats hebt op uw servers daar er niet minder dan 17 kritieke punten zijn waardoor uw website gehackt kan worden..

Het verbaasd mij ook dat u geen dagelijkse back-up in plaats hebt

De Israelis die u website gehackt hebben, hebben links geinjecteerd, die wanneer ze geclickt worden, leiden naar een website over Botox behandeling in Tel Aviv en een andere die farmaceutische produkten verkoopt, ook in Israel.

Ze hebben dit hoogstwaarschijnlijk bereikt via SQl en CLrf injecties en uw contactform heeft ook geen CSRF protectie. Er is ook een clickjack-script geinstalleerd op uw site and in de footer zijn er twee links aanwezig die leiden naar de bovenvernoemde Israeli websites.

In plaats van Nieuwpoortenaars te beledigen en te beschuldigen van het hacken van uw website, zou u beter uw tijd doorbrengen met het beveiligen van uw server en het verwijderen van die links naar de Israeli websites

Als u daarmee problemen hebt, of als u niet weet hoe uw website geconfigureerd zou moeten zijn, dan kan ik -als Nieuwpoortenaar- u daarmee graag helpen.

Ten laatste, Ik denk ook dat een verontschuldiging van u in plaats is voor het beledigen en het beschuldigen van de leden van deze groep.

Met vriendelijke groet.

Willem de Roo.

Wim Hellinx gemeeenteraadslid Hoeselt beschuldigt Nieuwpoortenaars van het hacken van zijn server/website

Wim Hellinx gemeeenteraadslid Hoeselt beschuldigt Nieuwpoortenaars van het hacken van zijn server/website

 

 Wim Hellinx gemeenteraadslid Hoeselt beschuldigde inwoners van Nieuwpoort van het hacken nadat hij honderden mensen uit Nieuwpoort beledigde door zijn uitspraken en persoonlijke aanvallen op een FBpagina van Nieuwpoortenaars en Nieuwpoort waar hij drie vakantieappartementen heeft.

Wim Hellinx beschuldigde en bedreigde verschillende leden van de FBpagina en inwoners van Nieuwpoort via prive berichtjes.

Tot op heden, (datum van publicatie), de website van Wim Hellinx is nog steeds gehackt.

Wim Hellinx heeft tot op heden zich nog niet verontschuldigt aan de mensen die hij beschuldigde.

@Wim Hellinx: Uw verontschuldiging/antwoord kan gezonden worden naar:

info @ nieuwpoort-nieuws.be of geplaatst worden op de FBpagina of hier.

 

Powered by Nieuwpoort Nieuws | Nieuws uit Nieuwpoort Disclaimer