Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Antwerpenaar verlaat WhatsApp Groep om WhatsApp Groep te bespreken in andere Whatsapp Groep

Antwerpenaar verlaat WhatsApp Groep om WhatsApp Groep te bespreken in andere Whatsapp Groep


Antwerpenaar verlaat WhatsApp groep om WhatsApp Group tebespreken in andere Whatsapp Groep

Antwerpenaar verlaat WhatsApp Groep om WhatsApp Groep te bespreken in andere Whatsapp Groep

Oostende : Antwerpenaar Dirk Helgen heeft een pauze genomen en heeft zich terug getrokken van een lange Whatsapp groepschat tussen zijn vrienden Koen Deraedt, Phillippe Oegenaerts, Jean Willaart en Jean-Luc Willebeek om een ​​tweede Whatsapp-groepchat te beginnen met alleen Koen Deraedt, Phillippe Oegenaerts en Jean Willaart in een poging om het gedrag van Jean-Luc Willebeek in de originele Whatsapp Group-chat te bespreken .

[Update] Helgen heeft toegegeven aan Nieuwpoort Nieuws dat zijn nieuwe Whatsapp-groep onmiddellijk in gevaar was vanwege zijn vergissing van Jean-Luc aan de groep toe te voegen in plaats van Jean. ..  Helgen’s openingszin, ‘hoi gostn, diëe Jean zoigt alles oit zaaine groëten tiën e hoigge dieje ze verstaand in e vogeltje stekt, vlieget achteroat! ‘ moest onmiddellijk worden gebacktracked door Helgen, in een poging om Jean-Luc ervan te overtuigen dat hij in feite over Jean sprak. Om dit probleem op te lossen, heeft Helgen een derde groepschat geopend met Koen Deraedt, Phillippe Oegenaerts en Jean Willaart, waardoor het nu zeker is dat  ‘de juiste Jean’ is toegevoegd tot deze Whatsapp groep.

LEES OOK Nieuwpoorts Meisje Heeft Nieuwe Relatie, net in tijd voor Valentijnsdag

[Update] Met drie volledige groepschats op hetzelfde moment open, heeft Helgen Nieuwpoort Nieuws verteld dat hij moeite heeft om bij te houden welke leugens hij vertelt in welke groepschat, maar blijft vol vertrouwen dat hij kan blijven roddelen over Jean-Luc Willebeek in de derde groepchat, terwijl hij de illusie geeft dat hij het spijtig vindt om over Jean Willaart te praten in de tweede groepchat.

De eerste groepschat, nu ‘groepschat prime‘ genoemd, gaat door zoals normaal.

[Update] Koen Deraedt heeft een vierde groepschat geopend met zichzelf, Phillippe Oegenaerts, Jean Willaart en Jean-Luc Willebeek, om het smerige, bedrieglijke karakter van Dirk Helgen te bespreken.

[Update] Frank Decorte is lid geworden van de nieuwe groepschat, ruikt shit en verlaat de groep onmiddellijk.

[Update] Het is vier uur later. Er bestaat nu 19 afzonderlijke groepschatsessies onder de 6 vrienden, vol van achterbaks bedrog en smaad Een tijd voor pinten te gaan drinken op vrijdag moet nog worden vastgelegd..