Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Wetenschappers Slagen erin om Christmas Puppies een Beter Leven te Geven!

Wetenschappers Slagen erin om Christmas Puppies een Beter Leven te Geven!


Dankzij wetenschappers hebben deze puppies nu een beter leven !

Dankzij wetenschappers hebben deze puppies nu een beter leven !

Gent. Wetenschappers van de Faculiteit Diergeneeskunde (UGent) hebben een ongelooflijke doorbraak in genetische manipulatie gemaakt dat een einde zal maken aan het probleem van verwaarloosde en achtergelaten honden en andere dieren die door ouders liefdevol werden gegeven als een Kesrtdagcadeau aan kinderen.

Professor J. Vervaecke, directeur van de Medische Genetica Laboratoria UGent, beweert dat zijn onderzoekers met succes honde-embryos hebben gekweekt die -wanneer geboren- slechts voor 8 tot 10 weken leven.

Voorlopige testen tonen aan dat 99,7 % van de genetische aangepaste hondjes sterven net voor de vervelende ‘puber-fase’ begint na de ‘puppy-fase’ (net als bij mensen ondergaat uw hond dan ook een hele reeks veranderingen die hormonaal bepaald zijn) , en lost talrijke problemen die verbonden zijn met het bezitten van hond -zoals eten geven, gaan wandelen met uw hond en hondepoep opkuisen en algemene verzorging- op.

Ons onderzoek toont aan dat de meeste gezinnen de neiging hebben om interesse te verliezen in het dier na slechts zes tot acht weken, dus hebben we besloten om dit probleem uit te roeien door het creëren van schattige puppies die na een tijdsbestek van ongeveer twee maanden sterven “, aldus Prof.Vervaecke .

Lees ook: “Ik Steek Gewoon Het Theezakje In Mijn Mond En Dan Spoel Ik Het Door Met Kokend Water!” NN praat met thee verslaafden

“Na enig onderzoek naar genetische ziekten vonden we een slapende gen in een hond dat celdegeneratie aktiveert. Met deze vondst waren we in staat om hondjes te kweken en puppies te produceren die slechts twee maanden leven.

Ideaal voor gezinnen die puppies willen kopen voor hun kinderen als Kerstdagcadeau !

De verwachting is dat de betere dierenwinkels zullen beginnen met de verkoop van de schattige Christmas Puppies  mid-december 2018,  dit tot grote verontwaardiging van dierenrechtenactivisten:

“Dit is verkeerd, ziek en immoreel “, zei een hippie-aktievoerder, die waarschijnlijk stoned is op dit moment.

“Men kan niet God spelen . Die arme hondjes zijn genetisch beroofd van hun leven.. De Natuur laat zich niet dicteren door Consumentisme . Dit is moraal fout op zoveel niveaus ! ”

Prof Vervaecke zei -ter verdediging van de genetische manipulatie van de hondjes dat het verkorten van het leven van een hondje misschien immoreel is, maar hij wees erop dat hun tijd hier op aarde zou op zijn minst vol met liefde zijn voor die korte periode van hun bestaan in plaats van in de steek gelaten of mishandeld te worden na twee maanden omdat hun eigenaars geen tijd en geen belangstelling meer hebben om voor de hondjes te zorgen.

“Wat is beter? Een lang leven vol van ellende en miserie OF een kort leven vol van liefde en warmte? vuurde hij terug.

Het is nog niet duidelijk of het team hun praktijk zal uitbreiden tot andere dieren, zoals katjes, konijntjes, hamstertjes en pony’s.