Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Wetenschappers Slagen er in om Hondjes een Beter Leven te Geven!

Wetenschappers Slagen er in om Hondjes een Beter Leven te Geven!


Een hondje als cadeau geven

Dankzij wetenschappers kunnen hondjes nu een gelukkiger leven leiden!

Gent. Wetenschappers van de Faculiteit Diergeneeskunde (UGent) hebben een ongelooflijke doorbraak in genetische manipulatie gemaakt dat een einde zal maken aan het probleem van verwaarloosde en achtergelaten honden en andere dieren die eerder liefdevol werden gegeven als een cadeautje aan kinderen en voor Kerstdag

Professor J. Vervaecke, directeur van de Medische Genetica Laboratoria UGent, beweert dat zijn onderzoekers met succes een hond embryo hebben gekweekt dat ,wanneer geboren, slechts voor 8 tot 10 weken leeft.

Voorlopige testen tonen aan dat 99,7 % van de genetische aangepaste hondjes sterven net voor de vervelende ‘puberteit’ fase (net als bij mensen ondergaat uw hond dan een hele reeks veranderingen die hormonaal bepaald zijn) , en lost tal van problemen op waaronder eten geven, wandelen en verzorging-  die verbonden zijn aan het bezitten van hond.

” Ons onderzoek toont aan dat de meeste gezinnen de neiging hebben om interesse te verliezen in het dier na slechts zes tot acht weken, dus hebben we besloten om dit probleem uit te roeien door het creëren van schattige hondjes die na een tijdsbestek van ongeveer twee maanden sterven “, aldus Prof.Vervaecke .

Lees ook: 19 Jarige Jongeman uit Oostende Veilt Zijn Maagdelijkheid

“Na enig onderzoek naar genetische ziekten vonden we een slapende gen in een hond dat celdegeneratie aktiveert . Met deze vondst waren we in staat om hondjes te kweken en hondjes te produceren die slechts twee maanden leven.

Ideaal voor gezinnen die puppies willen kopen voor hun kinderen als Kerstdagcadeau !

De verwachting is dat de betere dierenwinkels zullen beginnen met de verkoop van de schattige hondjes begin December 2018,  tot grote verontwaardiging van dierenrechtenactivisten .

“Dit is verkeerd, ziek en immoreel “, zei een hippie-aktievoerder, die waarschijnlijk stoned is op dit moment.

Je kunt niet God spelen . Die arme dieren zijn genetisch beroofd van hun leven.. De Natuur laat zich niet dicteren door Consumentisme . Dit is fout op zoveel niveaus . ”

Prof Vervaecke zei, ter verdediging van de genetische manipulatie van de hondjes, dat het verkorten van het leven van een hondje misschien immoreel is, maar hij wees erop dat hun tijd hier op aarde zal op zijn minst vol met liefde zijn voor die korte periode, in plaats van in de steek gelaten of mishandeld te worden omdat hun eigenaren geen tijd en geen belangstelling meer hebben om voor de hondjes te zorgen.

“Wat is beter : een lang leven vol van ellende en miserie , of een kort leven vol van liefde en warmte? vuurde hij terug.

Het is nog niet duidelijk of de genetica team hun praktijk zal uitbreiden tot andere dieren, zoals katjes, konijntjes, hamstertjes en pony’s.