Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Werkloze Man Is Opslag Geweigerd Door RVA Nieuwpoort

Werkloze Man Is Opslag Geweigerd Door RVA Nieuwpoort


Werkloze Man Is Opslag Geweigerd Door RVA Nieuwpoort

Werkloze Man Is Opslag Geweigerd Door RVA Nieuwpoort

WERKLOZE sport kritiek Alan Degucht werd een verhoging geweigerd door de RVA in Nieuwpoort,  al is hij met hen voor zes volle jaren .  De 27 -jarige vertelde Nieuwpoort Nieuws vandaag dat dit was de derde keer dat zijn aanvraag voor een verhoging van zijn salarie werd geweigerd sedert 2008 toen hij zijn contract tekende .

Nieuwpoort Nieuws heeft vernomen  dat Mr Degucht werd uitgelachen door een Rijksdienst voor Arbeidvoorziening beambte gedurende zijn eerste aanvraag in 2010 .

” Op dat moment was ik al met de RVA twee jaar . Ik dacht dat het een goed moment was om een verhoging aan te vragen.! ” deelde hij mee.

“Ik heb nooit in mijn leven een dop gemist . Ik heb altijd op tijd de formulieren correct ingevuld en afgegeven, wanneer en in welke vorm ze die wilden . Er zou geen probleem moeten zijn voor mij om een klein opslagje van 150 euro te krijgen.”

“Maar toen ik de RVA bediende vertelde wat ik wilde, lachte hij mij uit en vertelde me om f ** king zijn kantoor te verlaten. ”

“Ik ben nog nooit zo vernederd in mijn hele leven . ” zei de emotionele vader van een .

De man, die in Nieuwpoort Stad woont, bekende aan Nieuwpoort Nieuws dat hij het slechte nieuws niet kon vertellen aan zijn vriendin

” Ik ging meteen naar den  Astra  op het Marktplein. Wat kon ik doen ? Ik kon haar niet in de ogen kijken . ”

De heer Degucht is een van de vele honderden mensen die geen verhoging hebben ontvangen van de Rijksdienst Voor Arbeidsvoorziening, afdeeling Nieuwpoort, in de afgelopen zes jaar , waardoor sommige ongelukkige families geen andere optie hebben dan werk te vinden in supermarkten en fabrieken .

De minister van Minister van Sociale Zaken, Laurette Onkelinx, zei dat de RVA geen verhoging kan geven aan de langdurig werklozen, en dat het idee om mensen die niet op zoek zijn naar werk te belonen, is belachelijk .

Mr Degucht bootste de bal terug naar Laurette Onkelinx door te zeggen : ” Werklozen moeten aangemoed worden om iedere maand naar de Werkloosheidsdienst te gaan ”

“Het is tijd dat de Nieuwpoortse werklozen opstaan en dreigen met staking.” voegde hij er aan toe.