Laatste Nieuws
Home - Entertainment - Horoscoop - Wekelijkse Horoscoop! Wat Heeft Morgen Voor U In Petto? Horoscoop voor de week van 8 Feb tot 15 Feb 2018

Wekelijkse Horoscoop! Wat Heeft Morgen Voor U In Petto? Horoscoop voor de week van 8 Feb tot 15 Feb 2018


Uw Wekelijks Horoscoop Gebracht Door Nieuwpoort Nieuws

Uw Wekelijks Horoscoop  Gratis Gebracht Door Nieuwpoort Nieuws

Onze huisastroloog Marcellius berekende, door middel van de stand van de planeten, waaraan u zich de komende week mag verwachten!

Wekelijkse Horoscoop

Ram 21 maart – 19 april

Deze week zul je meestal dagdromen over uw idee voor een nieuwe film… over cowboys in de ruimte, met als tijtel  Space Cowboys, maar in plaats van de Indianen hebt u Marsmannetjes als akteurs.

Ik weet zeker dat dit idee nog niet eerder in film gezet is.

Stier 20 april – 20 mei

U zal stralen van genot en zal een grote glimlach hebben op uw gezicht deze week als u een anonieme advertentie beantwoordt online van een getrouwde vrouw die op zoek is naar ‘een echte man die me kan geven wat mijn zielige man mij niet kan geven’.

Later in de week zal u uitvinden dat uw vrouw de advertentie plaatste.  ‘LOL’.

Tweelingen 21 mei – 20 juni

Uw experiment om het knuffelkonijntje van uw kindje in chocolade te dippen om zodoende een levensechte chocolade paashaas cadeau te geven aan haar, loopt verkeerd af.

De rekening van de  dierenarts zal zeer duur zijn en helaas zijn alle konijntjes in uw lokale dierenzaak uitverkocht.

Kreeft 21 juni – 22 juli

2018 is echt niet jouw jaar, is het niet? En nee, ik weet niet hoe je kan uitleggen aan je vriendin waarom uw penis stuk zit in de stofzuiger.

Leeuw 23 juli – 22 augustus

Deze week zal je uiteindelijk beslissen waar je op vakantie wilt gaan deze zomer. Het enige wat u dan nog moet doen is vrienden vinden die misschien hun vakantie willen doorbrengen met jouw.

Maagd 23 augustus – 22 september

U verliest een arm volgende week, maar het voordeel is dat je het verliest in een armworstelwedstrijd met , door cocaïne, razende Arnold Schwarzenegger.

Maar het is toch een mooi verhaal dat samengaat met de onuitsprekelijke afschuwelijke en pijnlijke verwondingen dat u aan uw vrienden kunt vertellen.

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Geen voorspelling voor Weegschalen deze week daar ik te druk bezig was met het kijken door mijn verrekijker in de badkamer van mijn buurvrouw – een Weegschaal.

HEI, Marleen! Ja, jij die rechtover mij woont! Stop met je naakt- zonnebaden in je achtertuin…het is niet eens warm en zonning.

Schorpioen 23 oktober – 21 november

De sekte die je gehersenspoeld heeft om je te transformeren in een meedogenloze moordmachine als je een bepaald trigger-woord leest, zal proberen speculaaskoekaapje contact met u op te nemen deze week.

Boogschutter 22 november – 21 december

Lees niet de horoscoop van volgende week als u niet wil weten hoe u zal sterven in twee weken.

Steenbok 22 december – 19 januari

Deze week heb je uiteindelijk genoeg teennagels verzamelt om uw collectie compleet te maken. Het enige wat je nu nog moet doen is een afspraak maken met een psychiatrist.

Waterman Januari 20 – Februari 18

Denkt u dat de stand van de sterren en planeten geen invloed hebben op uw dagelijkse leven?

Wel, denk nog maar eens na! Jupiter en Neptunus hebben iets in petto voor u, mijn vriend.

Vissen Februari 19 – Maart 20

Een grappige video van een kat die verschrikt word door een muis zal u opbeuren tijdens deze vreselijke maand.