Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Het Weer Vandaag. Weerbericht Vlaamse Kust Door Rob De Groof

Het Weer Vandaag. Weerbericht Vlaamse Kust Door Rob De Groof


 

Het Weerbericht Vlaamse Kust met Mentalist Rob De Groof

Het Weerbericht voor de Vlaamse Kust met Mentalist Rob De Groof

Goeiedag Allemaal Beste Vrienden,

Rob De Groof hier exclusief op Nieuwpoort Nieuws met mijn weersvoorspelling en het weerbericht Vlaamse kust voor de volgende drie maanden. Ten eerste, ik zou graag allen danken die hebben deelgenomen aan mijn fantastische live shows langs de Vlaamse Kust de afgelopen weken. Het was een prachtig succes voor mij en ik ben ervan overtuigd dat iedereen onder de indruk was van mijn helderziende talenten.

Ik kijk er echt naar uit om u terug te zien op mijn gloednieuwe show genaamd ‘Rob De Groof: Mentalist en Hypnotist‘, waar ik dingen zal voorspellen over leden van het publiek gedurende drie uren van eersteklas entertainment.

MAAR VOOR NU hier is mijn weersvoorspelling voor de Vlaamse Kust voor de komende 3 maanden.

Weerbericht  Vlaamse Kust Maart
Ik voorzie grote hoeveelheden regen en wind gedurende de eerste twee weken van Maart. Donkere wolken zullen zich omfloersen rond het Hemelse Oog en neerslag zal vallen op het land met hier en daar wat lichtigere donkere wolken waardoor u de blauwe lucht te zien zal krijgen zijn. De regen zelf zal nat zijn. De temperaturen zullen schommelen ergens tussen -15 tot 15 graden Celsius.

De wind zal Noord-Oost tot West zijn, maar ook occasioneel uit het  Zuiden komen op sommige dagen die eindigen met de letter ‘g’.
Er is ook een grote kans op nachtvorst op sommige plaatsen als het kouder wordt. Bomen hebben geen bladeren meer en de nachten zullen ongelooflijk koud zijn.
Als gevolg van mijn helderziende waarnemingsvermogens zie ik ook dat het gras op uw gazon zal stoppen met groeien.

Weerbericht  Vlaamse Kust April
April zal vol winter-achtige omstandigheden zijn en ik voorspel  – net zoals in Maart-  nu en dan sneeuw op de grond. De sneeuw is wit en zal pluizig zijn in plaatsen. Verschillende mensen zullen glijden en vallen op het ijs in het midden van de maand. De hele maand zal miserabel aanvoelen en ik zou iedereen adviseren om warme kledij te dragen gedurende de maand daar het weer echt winterig zal voelen zoals in Maart en ik kan dat niet genoeg benadrukken.

Ik voorspel ook zeer warm weer voor Australie.
Er zullen in totaal 30 dagen in April zijn dit jaar en de eerste dag zal een Zondag zijn en de laatste dag een zaterdag.  Jaja, een ZATERdag!!! Ongelooflijk! Want nog meer ongelooflijk is , is dat Pasen dit jaar op de eerste dag van April valt

Lees Ook Vlaamse Kust Nieuwe Weerwaarschuwing aangekondigd

Luister naar Radio Nieuwpoort

April zal de slechtste maand zijn voor het weer dit jaar en je kunt veel wind en regen verwachten.
Het zal ook een winter-achtig gevoel brengen, net zoals in Februari en Maart, waardoor velen van jullie een kou zullen vatten met als gevolg dat u meerdere keren zal moeten niezen.

Tesamen met het slechte weer, velen onder jullie zullen ook financieel worstelen als gevolg van de creditcardschulden die jullie opgelopen hebben in December vorig jaar, maar ik zou graag er nog eens aan toevoegen dat het winterig zal zijn.

In feite, ik zou graag zo ver gaan en zeggen dat -net zoals in Februari en Maart-  April koud en winterig zal zijn.

Weerbericht  Vlaamse Kust Mei

Ik kan ook veel uitbarstingen van Solar Flares zien voor  einde April. Dit zal uiteraard een invloed hebben op mijn capaciteiten als Mentalist en Hypnotist en op mijn brein, dus kan ik niet voorspellen wat het weer zal zijn in Mei dit jaar.

Ik wil u graag mijn excuses hiervoor aanbieden bij voorbaat, maar ik kan u wel vertellen dat Februari de kortste maand van 2018 was.

Dat is alles van mij nu voor jullie, ik hoop dat je mijn  Vlaamse kust weerbericht en voorspellingen in acht neemt en duffel je goed in.

Morgen vertrek ik naar een tempel in China om een seminar voor helderzienden bij te wonen en  mijn voorspellende krachten te oefenen en zodus te versterken.

Dank je wel om eventjes de tijd te nemen om mijn weerbericht van de Vlaamse kust te raadplegen

BELIEVE!

Rob De Groof