Laatste Nieuws
Home - Entertainment - Niet-Secure Webcams Toegevoegd Aan NetFlix

Niet-Secure Webcams Toegevoegd Aan NetFlix


Nieuwpoortse Familie Drama  Op NetFlix

Drama Van Nieuwpoortse Familie Op NetFlix

Nieuwpoortse Familie Wordt Internet Sensatie

De  Belgische Televisie en Media industrie heeft een enorme boost gekregen na een mijlpaal deal met online streaming gigant Netflix, zo werd vandaag meegedeeld met Nieuwpoort Nieuws.

Naar aanleiding van een stijging in kijkcijfers van honderden onbeveiligde Belgische webcams in laptops en CCTV camera’s, illegaal uitgebuit door een aantal websites, heeft Netflix een niet bekendgemaakte prijs betaald om de exclusieve rechten te kopen en veilig te stellen .

Het is een bewijs van het Belgische televisuele talent , ” zei NetFlix woordvoerder Xavier De Kerpel van de talloze webcams die online zijn gestreamd zonder dat hun eigenaars op de hoogte zijn dat vreemden hun privéleven kunnen zien

Onder de live-streaming favorieten is de webcam gesitueerd in de vakantiewoning te Nieuwpoort van Antwerpenaar Jan Vandevoorde, die ontzetted veel populariteit heeft gewonnen onder kijkers voor zijn talloze zelfbevredigingsoefeningen – met veel reacties van kijkers op de site die hem feliciteren met zijn ‘stamina en verbeeldingskunst’ .

” We hebben deze deal gesloten om ongeëvenaarde TV programma’s en drama’s te geven aan onze klanten , ” vertelde Netflix sales executieve  Frank Devos, ” Het zijn echte unieke levensverhalen en we konden gewoon niet die kans voorbij laten gaan ” .

Netflix deelde ook mee dat ze in het bijzonder zijn geïntrigeerd door de webcam feeds van de familie Vancompernelle in Nieuwpoort en hun geburen.

Het heeft alle kenmerken van een Hollywood film ! We weten dat Lisa en Mark’s  huwelijk is op de rotsen gelopen van de beelden die we hebben gezien via de keuken-webcam en het is slechts een kwestie van tijd voordat ze ontdekken dat hun jongste zoon Theo de buurvrouw en haar 13-jarige dochter zwanger heeft gekregen, Opwindende dingen..! , ” grinnikte Devos .

Wie precies Netflix heeft betaald voor de exclusieve rechten is nog onduidelijk , maar hun nieuwe programma aanbod heeft als doel om hun aantal  betalende kijkers in Belgie te verhogen.