Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Defecte WC-Brillen Krijgen Meer Plas Te Verduren Volgens Onderzoek!

Defecte WC-Brillen Krijgen Meer Plas Te Verduren Volgens Onderzoek!


Te Veel Defecte WC-Brillen In Omloop

Te Veel Defecte WC-Brillen In Omloop

Een onderzoek over de plasgewoontes van meer dan 100 mannen en vrouwen heeft vandaag bevestigd dat WC-brillen die constant terug naar beneden vallen wanneer ze rechtop geplaatst worden, zullen hoogstwaarschijnlijk meer urine ontvangen dan WC-brillen die blijven recht opstaan.

Wetenschappers aan de universiteit van Gent vonden dat defecte wc-brillen werden verantwoordelijk gehouden voor 98 % van de urine -gerelateerde ongelukken in mannen toiletten.

Wij vinden dat de meerderheid van de mannen niet een wc-bril op zal houden  met een hand terwijl ze plassen . “, aldus hoofdonderzoeker Dr. Alain Calcoen .

En waarom zouden ze ook ? Toiletbrillen kunt zoveel als 70000000000 ziektekiemen bevatten na één zitting.

De studie vond ook dat volledig functionerende WC-brillen bevatten 50 % minder bacteriën, te wijten aan het ontbreken van man-pis, en adviseerde horeca bedrijven in het hele land om ervoor te zorgen dat alle WC-brillen in perfecte staat zijn om de hygiëne in uni-sex toiletten te verbeteren

“Me kloten dat ik een natte wc-brill naar boven zal houden zodat iemand er op kan zitten met zijn harige kont . ” zei toilet gebruiker Damiaan Demeier uit Antwerpen. “Elke jongen en man weet dat als een WC-bril is bedekt met urine, dan is het waarschijnlijk kapot, dus niet eens de moeite te proberen om het naar hoog te houden of naar om hoog te zetten .

Gewoon plasssen over het ganse ding net zoals iedereen dat doet. Als zo’n idioot moet schijten, dan moet hij maar de bril afvegen voor zichzelf . Dat is de regel! jongen . “ aldus de Antwerpenaar.

Onderzoekers vinden dat de binnenlandse  uni-seks toiletten de smerigste allround zijn.

Mannen van de kust zullen hoogst waarschijnlijk proberen om de WC-bril in unisex toiletten op te tillen en het dan vervolgens terug naar de beneden positie brengen uit beleefdheid en respect als ze klaar zijn met plassen.” aldus dr Calcoen

Vrouwen, aan de andere kant, hebben een honderd procent fail rate bij het naar boven tillen van een wc-bril voor mannen in een unisex toilet. “ voegde Dr Calcoen toe.

“Het lijkt erop dat door de jaren heen vrouwen hebben op de een of andere manier er in geslaagd om nooit een wc-bril aan te raken in een unisex toilet, met de uitzondering als ze moeten braken en ziek zijn door teveel alchohol. “

Jessica Vermeersch vertelde NN dat het niet de taak van een vrouw is om een WC-bril naar omhoog te zetten voor mannen, maar kon niet verklaren waarom mannen worden verwacht om de WC-bril naar beneden te plaatsen na ze hun behoefte gedaan hebben.

Het is gewoon een van die dingen die wij vrouwen niet doen . Waarom zouden vrouwen een wc-bril aanraken ? Dat is de taak van een man.. “zei ze .

Zouden vrouwen de WC-bril naar omhoog moeten plaatsen voor mannen wanneer ze gedaan hebben met plassen, net zoals het naar beneden plaatsen van de WC-bril  verwacht wordt van mannen?

Beslis nu met onze POLL:

[poll id=”2″]