Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Ware Betekenis Van Kerstdag Kan Ouders €1500 Kosten!

Ware Betekenis Van Kerstdag Kan Ouders €1500 Kosten!


Kerstdag kan zoveel als 1500€ kosten

Ware Betekenis Van Kerstdag kan ouders zoveel als €1500 kosten

De Ware Betekenis Van Kerstdag kan Belgische ouders zoveel als gemiddeld € 1.500 kosten dit jaar, zo kan Nieuwpoorts Nieuws exclusief onthullen.

Vele ouders zijn nu in paniek en lopen in wanhoop rond in winkels om alle noodzakelijke Kerstdag-items en cadeaus te kopen om het een speciale gebeurtenis te maken voor het hele gezin en vooral voor de kinderen.

Veel te veel ouders moeten de psychologische strijd met zich zelf aangaan daar het idee dat de enorme kalkoen, de felle lichten, een grote kerstboom en dure cadeautjes voor hun kinderen vertegenwoordigen misschien een tekortkoming van hun kant om de Ware Betekenis Van Kerstdag te delen.

Dit alles ondanks het feit dat de Ware Betekenis Van Kerstdag beschikbaar is voor aankoop online voor de betaalbare prijs van € 1.500.

“Ik moet zeggen dat ik echt teleurgesteld was vorig jaar,” legde bezorgde ouder Tim Verbeecke uit,

“Mijn jongste Sarah klaagde dat haar vriendin Jessica een cadeau kreeg op Kerstavond, 14 cadeaus op Kerstdag en een cadeau op de dag na Kerstdag, terwijl ze met haar family in New York op vakantie waren en ik dacht ‘WTF!!!, is dat de Betekenis Van Kerstdag?

Ouders onder stress, zoals Tim uit Nieuwpoort, die worstelen met de verwachting van de maatschappij dat ouders krankzinnige hoeveelheden geld moeten besteden aan overvloedige geschenken die zullen worden genegeerd in enkele weken tijd, kunnen nu eindelijk relaxen.

MeaningofXmas.be verkoopt nu de ‘Ware Betekenis Van Kerstdag’ voor slechts € 1500 waardoor gezinnen die het kopen nu vrij kunnen zijn van stress, hoofdpijn en de angst dat ze niet een geweldige ervaring geven aan hun kinderen gedurende de festieve kerstperiode

“Ik wist echt niet wat te doen voordat ik hoorde van MeaningOfXmas.be,” legde moeder van vier Jose Vermoere van Oostende uit

Je koopt en bestelt het gewoon online voor € 1500 en het arriveert de volgende dag . Ik denk dat wij als een familie nu veel meer ontspannen zijn nu we de Ware Betekenis Van Kerstdag in ons bezit hebben. Die kl**tzakken van de andere kant van de straat met hun openlucht Kerst-lichtshow kunnen zichzelf gaan stuffen”.

De Ware Meaning Van Kerstdag

De Ware Meaning Van Kerstdag sticker, nu te koop voor €1500 op www.MeaningofXmas.be

De Ware Betekenis Van Kerstdag komt in de vorm van een sticker die kan worden gekleefd op de voordeur van een huis of op een raam en neemt zodoende elke misvatting weg dat sommige ouders niet genoeg van hun kinderen houden of dat ze niet begrijpen wat de Echte Waarde van Kerstdag is.
Er is ook de optie om te kiezen tussen twee kleuren, namelijk sneeuwwit en kerstrood

Buren met royale licht-shows en opblaasbare rendieren kunnen dus niet meer andere ouders -die niet over een groot budget beschikken om hun kinderen te overladen met cadeaus in een poging om de geboorte van het Kindje Jezus te herdenken- jaloers maken of laten slecht voelen

“Ik denk dat meer en meer mensen overboord gaan met Kerstmis en verliezen het perspectief een beetje,” zei opgetogen ouder Agnes Debeucke,

Dat is waarom we twee Ware Betekenissen Van Kerstdag hebben gekocht vorige maand, ik weet € 3000 is een beetje veel, maar we kunnen nu zeker zijn dat iedereen van onze familie gelukkig en tevree zal zijn op Kerstdag “.