Laatste Nieuws
Home - Gezondheid - Jonge vrouw uit Nieuwpoort stad gediagnoseerd met Mannengriep

Jonge vrouw uit Nieuwpoort stad gediagnoseerd met Mannengriep


Vrouw uit Nieuwpoort getroffen door mannengriep

Eerste vrouw in Belgie die mannegriep heeft

Artsen en verpleegkundigen van het Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid (WIV) zijn vandaag aangekomen in Nieuwpoort stad om de oplaaiende paniek die veroorzaakt is door de positieve diagnose van de mannengriep bij een vrouw uit Nieuwpoort stad -de eerste vrouw in Belgie die de mannengriep heeft – te helpen onderdrukken.

De vrouw uit Nieuwpoort stad, genoemd ‘Patient Zero’, om haar anonimiteit te beschermen, wordt verondersteld halverwege haar twintiger jaren te zijn, is oorspronkelijk van Antwerpen en luistert naar de naam Lies Degroote. De vrouw werd eerder vorige week naar bed gebracht door haar man nadat ze klaagde over griepachtige symptomen.

Maar in plaats van deze symptomen af ​​te schudden en verder te gaan met dingen die alle vrouwen normaal zouden doen, bevond Patiënt Zero zich in plaats daarvan in een spiraal van  zelfmedelijden, met nonstop klagen, overdreven dramatische uitingen en beweerde dat ‘er niemand in de wereld zo ziek is als ik nu’.. Kortom; de veelzeggende symptomen van de mannengriep, de extreem krachtige griepachtige soort waarvan men dacht dat alleen mannen er slachtoffer konden van worden.

Lees ook ” Het gedacht van een vinger op mijn reet te hebben is erger dan het gedacht van prostaatkanker te hebben”

“We proberen vast te stellen of dit echt de griep is of de mannengriep,” zei schepen Bert Gunst, die eerder dit jaar slachtoffer was van de mannengriep. “Wat we zien met Patiënt Zero is niet alleen de griep, maar een duidelijk verlangen om ziek te blijven zodat ze kan klagen over alles, in plaats van te verlangen om beter te worden.
Dat is de klassieke mannengriep syndroom, en het is erg zorgwekkend. Als dit zich gaat verspreiden, loopt de ganse Westkust het risico volledig te worden geisoleerd. Vrouwen zijn de enigen die ervoor zorgen dat de wereld ronddraait als mannen worstelen met de mannengriep, dus als vrouwen nu ook slachtoffer worden van deze mannengriep, dan kunnen we een pandemonium verwachten”.

Mannen zijn geadviseerd om hun zieke vrouwen en vriendinnen op dezelfde manier te behandelen zoals mannen worden behandeld tijdens aanvallen van de mannengriep door hun partners goed in te duffelen voor de TV, toestaan dat ze zich gedragen als een klein kind, naar modeshows of programmas gericht aan vrouwen te laten kijken, boterhammetjes zonder korstjes en kopjes tee maken en te telefoneren naar de werkgever om hun vrouw/vriendin ziek te melden en hen te bedienen op hun wenken.