Laatste Nieuws
Home - Nieuws uit Nieuwpoort - Vlaams Belang en N-VA Verkiezingspamfletten Redden Man Uit Nieuwpoort

Vlaams Belang en N-VA Verkiezingspamfletten Redden Man Uit Nieuwpoort


Het N-VA manifesto, gecombineerd met een verkiezingspamflet van het Vlaams Belang kan van sommig voordeel zijn voor patiënten met chronische darmaandoeningen en constipatieproblemen, volgens deskundigen van de Antwerpse Universiteit .

De glossy brochures die te samen over 300 paginas bevatten, kan ‘een alternatieve bron van ‘goede bacteriën’  zijn, nadat een grondige wetenschappelijke analyse vond dat het niets anders bevat dan pure shit en gezeik! .

Clostridium Difficile lijder uit Nieuwpoort, Mark Tytgat, was behandeld voor jaren met conventionele medische methodes en was bijna dood nadat het ziekenhuis in Veurne hem een ​​fecale transplantatie weigerde met als argument dat het teveel stonk .

Maar M Tytgat werd een schijtige levenslijn toegegooid wanneer de N-VA en Vlaams Belang verkiezingspamfletten verschenen op een ochtend  – ongeveer 2 weken geleden- door zijn brievenbus.

“Ik leesde kleine stukjes van hun brochures, met name het gedeelte waar de N-VA gedetailleerd uitlegde hoe alle problemen van het land de schuld is van ‘zwaan-etende verkrachters uit Oost-Europa en Walen die hun kinderen verkopen aan de Arabieren volgens het Vlaams Belang , ” verklaarde M. Tytgat.vb

” Ik dacht:” Wacht even, dit is absoluut schijt en daarom een essentieel wapen in mijn voortdurende strijd met C. Diff
.
Mijnheer Tytgat nam de moedige beslissing om de pamfletten in een soep-mixer te gooien  en toen vormde zich een bruine slurrie van een puinhoop van valse argumenten en shitty onwaarheden en ander gezeik..

” Mijn vrouw zoog de bruine slurrie op in een injectiespuit en slaagde er in om de hele racistische cultuur in mijn kont te spuiten , ” voegde hij eraan toe .

” Het effect was onmiddellijk , ” zei Tytgat .

“Binnen dertig minuten de misselijkmakende xenofobe onzin wervelde rond in mijn systeem en maakte een beerput op zijn eigen….in mijn darmen! ”

” De C. Diff bacterie werd volledig uitgeroeid en mijn maagkrampen waren meteen verlicht. ”

Helaas, deelde Mark Tytgat mee met Nieuwpoort Nieuws , er is een nadeel aan de revolutionaire colo – rectale behandeling.

” Nu de verkiezingen over zijn en ik al die N-Va en VB pamfletten heb verscheurd en op mijn reet geschoten heb ,heb ik niets meer over om mijn kont af te vegen”.