Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - Vermiste Man uit Nieuwpoort Na 6 Dagen Gevonden In Ikea

Vermiste Man uit Nieuwpoort Na 6 Dagen Gevonden In Ikea


Nieuwpoort: Vermiste Man uit Nieuwpoort gevonden

Nieuwpoort. Vermiste man uit Nieuwpoort gevonden na 6 dagen

NIEUWPOORT. Een man uit Nieuwpoort die zes dagen geleden als vermist werd gemeld in de Ikea in Gent gedurende een winkeluitstapje met zijn vrouw, is op de afdeling huishoudelijke artikelen gevonden.

De 36-jarige Paul Vermassene, een Antwerpenaar uit Nieuwpoort, raakte verdwaald nadat hij vorige week zonder begeleiding naar het toilet was gegaan in Ikea en was sindsdien niet meer gezien.

Hoewel nog steeds een beetje versuft en verward van zijn malaise , sprak Paul vanmorgen met Nieuwpoort Nieuws buiten Ikea terwijl hij wachtte tot zijn vrouw hem zou komen ophalen.

Lees ook: Nieuwpoort: CD&V Wil Meer Mayonaisesachets in Saushoudertjes in Restaurants

“Toen ik uit het toilet kwam, kon ik Chantal, mijn vrouw, nergens zien. Ik volgde de pijltjes op de vloer zoals je het moet doen, maar na een paar uur merkte ik dat ik steeds weer langs dezelfde dingen liep. Ik ging rond in cirkels. Het was net als de Blair Witch Project. Toen besefte ik dat ik ernstig in de problemen zat en misschien nooit levend uit Ikea zou komen. “

Paul zei dat hij tijdens zijn zesdaagse beproeving meerdere keren wilde opgeven, maar vertelde Nieuwpoort Nieuws dat het niet allemaal zo slecht was.

‘De eerste 2 dagen had ik honger, maar dan vond ik per toeval de voedingsafdeling. De keuze was zeer groot, maar jammer genoeg werkten de micro-waves in de keukenafdeling niet, dus moest ik die Zweedse gehakt balletjes ontdooien met mijn lichaamswarmte voor dat ik ze kon eten. Ik heb in een aantal heerlijke bedden geslapen. Echt comfortabele matrassen met mooi bijpassend dekbed en kussenslopen.

‘Ik zou echter zeker niemand aanraden om nu naar de toilet en badkamerafdeling te gaan om een WC te kopen. Ik slaagde er niet in om terug het juiste echte toilet te vinden, dus moest ik de showtoiletten gebruiken…. er gebeurt niets als je die toiletten probeert door te spoelen en die rauwe gehakt balletjes gaven me ook diarea…..’

Lees Ook De 5 Sexiest Elleboog Driehoeken Van Bekende Vlamingen Die Je Ooit Hebt Gezien

Ikea-woordvoerder Sven Holkersson zei dat Ikea nu serieus overweegt om de babyzitjes in hun winkelwagens te vervangen door veel grotere ‘echtgenootstoelen’ vanwege het grote aantal mannen die vermist worden in hun winkels en om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt.