Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Verdwenen Meisje Ongedeerd Gevonden in Nieuwpoort

Verdwenen Meisje Ongedeerd Gevonden in Nieuwpoort


Meisje ongedeerd terug gevonden in Nieuwpoort

Security Camera Nachtclub Club des Jeunes.

Er was opluchting gisteravond in Nieuwpoort toen 17jarige vermiste tiener Annelies Verbeecke werd veilig en wel gevonden na een hectische 45 minuten zoektocht in de Kromme Hoek regio bij de jachthaven te Nieuwpoort

.De 17-jarige uit Nieuwpoort was op een avondje uit in de hippe nachtclub ‘Club Des Jeunes met een paar vrienden die tegen het einde van de avond merkten dat ze verdwenen was.

We waren allemaal redelijk dronk “, zegt Jan Devree, een Oostduinkerkenaar en het lief van het vermiste meisje.

We waren aan het dansen op de dansvloer  omdat er een mooi liedje aan het spelen was, en ik draaide mij om tegen Annelies te zeggen  hoe graag ik dat liedje hoor, maar ze was nergens te zien . Ik herinnerde dat ze daar stond voordat ze naar de toog ging om pinten te bestellen voor ons en ik herinnerde me dat ze bij ons was toen ze een selfie in de spiegel van de toiletten maakte , maar ik had geen idee waar nadien ze ging.” .

Hoewel het in eerste instantie voorgesteld was dat de vrienden bleven dansen, daar  Annelies waarschijnlijk later bij de tramstop zou zijn, werd het noodzakelijk om haar te vinden omdat ze in het bezit was van de vestiare ticketjes van iedereen.

Gehinderd door een onbekende omgeving en zware intoxicatie , Jan Devree en de vriendinnen van Annelies begonnen de nachtclub en de omgeving uit te kammen voor een twintigtal minuutjes toen sommige uit de groep begonnen te wanhopen en vroegen zich af als Annelies mischien in het water gevallen was..

Sommige meisjes in de zoektocht werden ook afgeleid door de amoureuze avances van een aantal  mannelijke klanten in de Club des Jeunes, die voorstelden dat ze zouden helpen zoeken als ze een zekere sexacte zouden krijgen van de meisjes.

Net toen de vooruitzichten van het vinden van de vermiste tiener vervaagden rond 3 uur in de morgen, verscheen een veilig-en-wel Annelies Verbeeck en bekende aan haar vriendinnen dat ze de afgelopen twee uren had doorgebracht met een onbekende man in de invalidentoiletten en dat ze bezig was met woeste seksuele activiteiten.

Nieuwpoort Nieuws heeft nog niet vernomen als dhr Jan Devree, het lief van Annelies, op de hoogte is gebracht van haar activiteiten.