Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Vaticaan Verheugd Met Launch Of Nieuwe Website !

Vaticaan Verheugd Met Launch Of Nieuwe Website !


BuzzGod Webmaster Toont Nieuwe Website Van Vatikaan

BuzzGod Webmaster Toont Nieuwe Website Van Vatikaan

HET VATICAAN heeft vandaag aangekondigd dat de Katholieke kerk nog een andere stap genomen heeft in de richting van het boeiende wereldwijde web door jonge afvallige katholieken over de hele wereld aan te trekken naar hun nieuwe fantastische viral website BuzzGod.com .

Vergelijkbaar met internetgigant Buzzfeed, BuzzGod.com zal streven om de boodschap van de Heer te verspreiden aan verloren volgelingen via een verscheidenheid van artikelen en viraal gerichte inhoud.

We hebben vandaag de lancering van de website BuzzGod bekend gemaakt , maar het is slechts het begin! We hopen dat alle katholieken er van zullen genieten, ” zei de verrassend jonge redacteur van de site , 69 -jarige kardinaal Marco Di Peni .

De inhoud van de site is opgebouwd uit een verscheidenheid van informatieve artikels, waaronder: 10 redens Zondagsmis is nu nog sexier , 3 eenvoudige recepten voor brood en vis , 39 Tekens Die Aantonen Dat Je Een Altaar Helper Kunt WordenWat uw favoriete Gebed zegt over u,  en  Welke Heilge Bent U?-Quiz .

We hebben het oog op het verspreiden van onze boodschap aan jongeren verloren , “ legde Di Peni uit , “Dit is de reden waarom we € 30miljoen geinvesteerd hebben in de ontwikkeling van de site. We hebben leuke fotootjes van katjes en zelfs een speciale Emoji van de paus “ .

Hoewel het nog onduidelijk is of deze moedige stap in het internet tijdperk het ​​Vaticaan zal helpen nieuw leven in te blazen in haar relatie met jonge katholieken, BuzzGod viert nu al het bereiken van een mijlpaal .

We hebben al 10 tien reacties: een reden voor een feestje , ” zei Di Pezi” en dat de opmerkingen grotendeels negatief zijn,  is van geen belang. Wat telt is dat mensen er zijn bij betrokken.”