Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Vaders Beginnen Met Oefenen Van ‘Dank-Je-Voor-De-Sokken Gelaatsuitdrukking’ Voor Kerstdag.

Vaders Beginnen Met Oefenen Van ‘Dank-Je-Voor-De-Sokken Gelaatsuitdrukking’ Voor Kerstdag.


Goed Voorbereide Stefaan Braecke Met Sokken

Goed Voorbereide Stefaan Braecke Met Sokken

Met Kerstmis net voor deur, vaders in Vlaanderen zijn begonnen met het jaarlijkse oefenen van hun ‘Oh waaaw, sokken..!?! Net wat ik altijd wilde! ‘gelaatsuitdrukkingen.

Jaar na jaar vele hardwerkende en ijverige vaders worden geconfronteerd met het ontvangen van een geschenk van hun kinderen die, op het laatste en met paniek gevuld moment, hun keuze van cadeau moeten maken daar de winkels vroeger sluiten op kerstavond.

 

 

 

“Een paar jaar geleden had ik het ganse huis van kop tot teen behangen met oude affiches van Bruce Springsteen en speelde constant zijn CD’s in de hoop dat de kinderen de hint zouden krijgen, ….je weet wel:.. Concerttickets...,” legde vader Stefaan Braecke(34) uit,

“Maar ik had gewoon witte sokken, grijze sokken en zwarte sokken gekregen – het feit dat er niet eens een patroon op de sokken genaaid of gedrukt was, is iets dat echt pijn doet”.

Terwijl Stefaan elk jaar razend kwaad is omdat zijn kinderen hem sokken blijven kopen, slaagt hij er heel goed in om zijn woede te onderdrukken op kerstavond.

Ah Ik breek gewoon uit in een glimlach en reageer echt blij en verrast, maar ik denk dat ze weten dat ik verdomd woedend ben. Ze hebben mij zeker gehoord toen ik huilde in de badkamer vorig jaar, aangezien ik geld voor drie i-pads uitgevorkt had voor hen.”

“Ik ben echt razend kwaad, ” voegde hij eraan toe terwijl hij Nieuwpoort Nieuws letterlijk duizenden sokken toonde die hij verzameld heeft als kerstcadeaus over de laaste 28 jaar,

“Ze hebben hun toepassingen veronderstel ik, We gebruiken de sokken als isolatie in de nieuwe uitbreiding dat we aan het bouwen naast het huis en ze zijn ook handig als je schildert en ook als je alleen in bed ligt...”

Kinderen die cadeaus voor hun vader kopen beweren dat het ongelooflijk moeilijk is om de juiste voorwerpen te kopen.

Recent onderzoek heeft aangetoond dat vaders meer dan 4.000 hintjes per week laten liggen, vallen of geven, maar dit word gewoon genegeerd door kinderen die de hintjes verwarren met het dagelijks gezeur over alles en nog wat die vaders uiten in het algemeen.

Vaders in gans Belgie oefenen hun ‘verraste en blije’ gezichten ten minste 10 keer per dag in de aanloop naar Kerstmis, maar meerdere individuen nemen nu meer drastische maatregelen.

” Mijn vrouw is terug zwanger en wanneer hij/zij geboren is, zal ik hem/haar indreunen vanaf de eerste dag dat ik GEEN verdomde sokken wil,” deelde Luc Verburght, vader van zes en lid van de pas opgerichte vereniging NFSAFX (No F*cking Socks Again For X-mas) aan Nieuwpoort Nieuws mee.

Er zijn een paar onder ons die dachten dat we gewoon moeten accepteren dat onze kinderen nutteloos zijn in het aankopen van iets anders dan sokken, maar nu gaan we er gewoon voor zorgen dat de volgende geboren kinderen in geen twijfel zijn dat we met iets anders dan sokken kunnen doen voor Kerstmis, “voegde hij eraan toe.

24,6 miljoen paar sokken worden gekocht voor vaders elk jaar in Belgie in de aanloop naar Kerstmis.