Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - Terreurcomplot tegen Premier Charles Michel Eindigt Zonder Bloedbad!

Terreurcomplot tegen Premier Charles Michel Eindigt Zonder Bloedbad!


Ardense Jagers Lossen Terreurcomplot Op  Nabij Woning Charles Michel In Waver

Ardeense Jagers Lossen Terreurcomplot Op Nabij Woning Charles Michel In Waver

Waver – Wavre. Deze ochtend rond 07.00am werd een terreurcomplot opgelost door een grote antiterreur-actie, die kaderde in een internationale operatie en eindigde zonder bloedbad bij de woning van Charles Michel te Waver.

Een bataljon van de Ardeense Jagers (zie foto) was vlug ter plaatse geroepen door de lokale Politie en het terreurniveau 3 werd op niveau 4 gezet.

Het alarm werd gerezen door een lokale taxichauffeur rond 6 uur deze ochtend nadat hij de woning van Premier Charles Michel passeerde en zag -wat bleek een man te zijn, gekleed in de traditionele abaya en met een mes in zijn handen- rondsluipen in de keuken van de villa van Charles Michel.

Schoten met automatische wapens’

Het Terreurniveau 3 Werd Tijdelijk Op Niveau 4 Gezet.

Het Terreurniveau 3 Werd Tijdelijk Op Niveau 4 Gezet.

‘Ik hoorde eerst een explosie en daarna geweerschoten’, zei een getuige aan RTBF.

Een andere getuige heeft het over verschillende schoten die met automatische geweren zouden gelost zijn gedurende tien minuten.

Buurtbewoners moesten in hun huis blijven.

Na de bestorming van de villa een verraste Charles Michel verklaarde dat hij, Bart Dewever en Filip Dewinter poker speelden met het geld dat ze ontvingen van hun vrienden in Luxemburg tot ongeveer 5uur en dat hij enkel naar beneden ging in zijn kamerjas naar de keuken om een sandwich met ham te maken voor Bartje omdat hij hem wakker maakte aangezien hij altijd honger heeft sedert zijn dieet !

Het stadsbestuur van Waver meldt intussen dat de actie afgelopen is en dat de situatie onder controle is.