Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Tech bedrijf met een vaag business plan gekocht voor $ 23 miljard

Tech bedrijf met een vaag business plan gekocht voor $ 23 miljard


Tech bedrijf met een vaag business plan gekocht voor $ 23 miljard

Tech bedrijf met een vaag business plan gekocht voor $ 23 miljard

New Rise Blue Stone ( NRBS ) , een start -up companie die gespecialiseerd is in de aggregatie van aggregatie websites en die tegelijkertijd een nieuws optimalisatie bewustzijn plug-in faciliteit software is , werd pas opgericht vanmorgen .

Ondanks net een paar uren oud het bedrijf NRBS is inmiddels al gekocht door Google voor het vorstelijke bedrag van 23000000000 . Mede-oprichter van NRBS en Nieuwpoortenaar Philippe Martin sprak exclusief met Nieuwpoort Nieuws over de vers geïnkte deal.

“Ik ben in de wolken , dat is de enige manier om het te zetten . We waren op de hoogte van een aantal geintereseerde companies door de buzz die we gegenereerd hadden wanneer onze ‘About Us’ sectie op de website klaar was. We gebruikten woorden als ‘sociaal’ , ‘ optimaliseren ‘ en ‘ totale ‘ dan voordat we het wisten hadden we van $ 23 miljard in onze bankrekeningen . ”

Hoewel de technologie websites en publicaties hebben met spoed gerapporteerd over NRBS ‘s verkoop , zeer weinig is bekend over wat het bedrijf eigenlijk doet .
“We betalen voor het toekomstige potentieel van de verbetering en de verscheidenheid van platforms die NRBS kan bieden met de cloud computing-arena in het achterhooefd,” deelde Google’s hoofd van acquisities Harris Logan mee met Nieuwpoort Nieuws.Zowel Facebook en Microsoft werden verondersteld geïnteresseerd te zijn in de nieuwe onderneming , maar stonden geen kans tegen Google die hun oorspronkelijk offer verbeterde 18000000000 $.

De andere NRBS mede-oprichter Richard Bilge, sprak ook met Nieuwpoort Nieuws over de aankoop en toekomst van het bedrijf. “We zijn zeer enthousiast. Na overleg met Google gaan we waarschijnlijk aan de slag om een verslavend game te creeren dat je kunt spelen op je telefoon. Het spelletje draait om een kat die ervan droomt om een Afrikaanse Amerikaanse basketbalspeler te bekomen. “

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd