Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Stuiverwijk Nieuwpoort Barbeque Drama

Stuiverwijk Nieuwpoort Barbeque Drama


Barbeque in Stuiverwijk Nieuwpoort Gaat Verkeerd

Stuiverwijk Nieuwpoort Drama

Stuiverwijk Nieuwpoort Barbeque Drama schokt Nieuwpoort

Gisteren in de Stuiverwijk Nieuwpoort was een dramatische dag voor een man uit Nieuwpoort toen hij weigerde om de controle van de barbecue over te geven aan zijn vrouw tijdens een familie barbecue in een tuin in de Stuiverwijk, ondanks het feit dat hij absoluut geen kookervaring heeft.

Stuiverwijk Nieuwpoort Barbeque eindigd in Drama

De spanning in de Stuiverwijk was om te snijden te midden van de verzengende hitte, veroorzaakt door een lokale hittegolf boven de Stuiverwijk in Nieuwpoort, en hongerige leden van het gezin Vermeulen die geen andere keus hadden dan een stapje opzij te zetten om de familiepatriarch Jacques Vermeulen volledige heerschappij over de houtskoolgrill te geven,

De 46-jarige timmerman besloot om geen advies te accepteren van zijn vrouw toen hij zijn allereerste maaltijd voor zijn familie begon te koken, een diner bestaande uit ‘bien cuit’ hamburgers en ‘saignant’ kippepoten en een paar zomer salades.

Lees Ook Stuiverwijk Nieuwpoort: Buren naar de rechtbank over eigenaarschap

De geruchten dat de heer Vermeulen de Stuiverwijk omgeving behandelde met een breed scala van inventieve scheldwoorden toen zijn vrouw en drie kinderen geduldig wachtten op ‘het aansteken van de barbeque’ kan Nieuwpoort Nieuws niet bevestigen, maar Nieuwpoort Nieuws kan confirmeren dat de Brandweer van Nieuwpoort werd opgeroepen naar de Stuiverwijk in Nieuwpoort door een buurman van de heer Vermeulen.

In haar slachtofferverklaring, Barbara. beschreef hoe haar man verbolgen was over de aantijgingen dat de kolen niet warm genoeg waren, en hoe hij verder ging met de maaltijd te koken terwijl hij insisteerde dat hij de Chef-Kok was en moest met rust gelaten worden om te koken.

“Hij droeg een Chefs-vest en hij had ook een nieuwe keukenschort gekocht met daar op gedrukt: I Am The Chef ! Daardoor dacht hij dacht dat hij Master of the Grill was”, zegt Barbara Vermeulen, de vrouw die eerder op de dag naar de slager was gegaan om de vleeswaren uit te kiezen en om marinades te bereiden voor de kip en de hamburgers en ook om aardappelsalade, couscous, salade met tomaten, salade met avocado en geitekaas, pasta salade, ei mayonaise, vers brood, frieten en een appeltaart gemaakt had, en later ook moest opruimen na de maaltijd.

“Zodra hij dat schort aan had en een biertje in zijn hand had, kon zelfs de Duivel hem niet wegkrijgen van die barbeque. Ik heb geprobeerd om hem te zeggen dat hij gewoon neer zou moeten zitten zodat hij biertjes kon drinken met de buurman zodat ik de barbeque over kon nemen, maar hij werd zeer kwaad en wilde niemand van ons in de buurt van hem en de barbeque tot dat hij klaar was met het cremeren van de hamburgers en de patatten  enkele uren later “.aldus de slachtofferverklaring van Mevrouw Vermeulen.

Zoals verwacht, de heer Vermeulen zal terug aan het werk gaan in de morgen, terwijl zijn vrouw de drie zieke kinderen, die voedsel vergifting hebben opgelopen, zal verzorgen.