Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Koksijdse Student is Student Van Het Jaar

Koksijdse Student is Student Van Het Jaar


 Student Van Het Jaar Uit Koksijde Zal Kennis Verzameld Gedurende 7 Jaar Studeren Ontdoen In Een Nacht.

Student van het jaar Johan Mercier uit Koksijde

Student van het jaar Johan Mercier uit Koksijde

Net zoals veel van zijn collegas, universiteitsstudent en student van het jaar Johan Mercier uit Koksijde, zal het officiële einde van het examen seizoen  vieren met een onbarmhartige bender zodat het meeste (zo niet alles) van wat hij leerde over de laatste 7 jaar aan de universiteit te Gent van zijn geheugen gewist zal zijn.

Johan, die beloont werd met de tijtel Student van het Jaar door het stadsbestuur van Gent, zal uitkijken naar volgende week vriidag om met  vrienden uit te gaan nadat hij zijn examens gedaan heeft.

De groep van vrienden zijn van plan om te beginnen bier te drinken rond ongeveer vier uur, waarna jaren van wiskundige formules en Oost-Europese grammaticale regels zich zullen beginnen te verwijderen van hun hersencellen.

Ik zou zeggen tegen de tijd dat we in Koksijde aankomen met de trein deze vrijdag  zal ik vergeten hebben dat Leo N. Tolstoi de auteur was van Anna Karenina en dat Fyodor Dostoyevsky het als произведение искусства verklaarde.” zei de student van het jaar

Johan, die neven en nichten in Belarus heeft en waar een baan op hem te wachten staat,. deelde met Nieuwpoort Nieuws mee dat tegen zaterdag ochtend hij gelukkig zal zijn als hij nog weet om hoe een staartdeling uit te voeren.

Ik zou graag in staat zijn om me het Russisch te herinneren in geval ik daar op vakantie ga op een bepaald punt en ook het Frans in geval ik een Walloons meisje in Koksijde ontmoet deze zomer , maar ik beloof niets “.voegde de 25 jarige student van het jaar er aan toe terwijl hij zich waste met een Lynx spuitbus.

Schepen Elke Decruynaere van het stadsbestuur van Gent zei ‘Johan is een echte brugfiguur tussen de verenigingen, konventen, de directies, de stedelijke diensten en het stadsbestuur. Hij steekt veel tijd en energie in overleg en in initiatieven die alle studenten in Gent ten goede komen. Dit groot engagement kunnen wij als stadsbestuur alleen maar toejuichen. Om die reden willen we hem dan ook in de bloemetjes zetten en hem de tijtel Student van het Jaar uitreiken.

Op behalf van Nieuwpoort en zijn inwoners, Nieuwpoort Nieuws zou graag  Johan en zijn familie feliciteren met zijn tijtel van Student van het Jaar!