Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - Stormy Daniels Opgewaardeerd tot Hurricaney Daniels! – Politieke Meteoroloog Frank Duboccage

Stormy Daniels Opgewaardeerd tot Hurricaney Daniels! – Politieke Meteoroloog Frank Duboccage


Adult Superster Stormy Daniels heeft naar verluidt in kracht opgepikt terwijl ze door de hogere niveaus van het Amerikaanse politieke systeem raast, met als resultaat dat de Trump-administratie vreest dat ze binnenkort misschien wordt opgewaardeerd tot Hurricaney Daniels.

Oorspronkelijk geclassificeerd als Stormy in 2006, toen ze naar verluidt een vreselijke affaire had met Donald Trump kort na de geboorte van zijn jongste zoon, Daniels begon te evolueren naar een veel gevaarlijkere storm tijdens de 2016 verkiezingen, toen ze $ 130.000 ontving van de persoonlijke advocaat van Trump in ruil om stil te blijven over de affaire.

Bovendien werd Daniels op de Saffir-Simpson stormclassificatieschaal opgewaardeerd nadat ze onthulde dat een onbekende man haar in 2011 benaderde en haar vertelde dat ze moest zwijgen over Trump, wat later voor  de president een enorm destructieve gebeurtenis zou creëren dat een ramp kan betekenen voor het Witte Huis.

Lees Ook:Bommer Van 7 Muslim Landen Houdt Anti-Terror Summit

“Ze is van Briesje Daniels naar Gustje Daniels naar Stormy Daniels gegaan, het is slechts een kwestie van tijd voordat ze evolueert naar Tropical Stormy Daniels en vervolgens Hurricaney Daniels”,  zei VTM-weerman Frank Duboccage  terwijl hij popcorn aan het eten was.

“We hebben het over een F5 klasse storm die naar het Witte Huis trekt, we kunnen een enorme vernietiging met tientallen slachtoffers verwachten … de president heeft gedaan wat hij kon om zich voor te bereiden en de schade die Hurricaney Daniels kan toebrengen te beperken. Hij is goed ingebunkerd en heeft alle hulp en advies en stilzwijgen dat hij kan kopen gekocht , … maar het maakt uitendelijk niet uit hoe veel geld of kracht hij heeft, hij kan geen storm kopen. Dat is gewoon niet hoe stormen werken “. aldus politieke meteoroloog Frank Duboccage

Terwijl Trump en het Witte Huis plannen maken om Stormy Daniels aan te pakken, komen berichten binnen van een dodelijk koufront dat op de weg is van zijn vrouw Melania.