Laatste Nieuws
Home - Sport

Sport

Volg via Nieuwpoort Nieuws het allerlaatste sportnieuws uit Nieuwpoort en internationaal sport op de voet

Hoe Ik €29.99 Verloor in Eén Dag door deze Ab Roller te kopen

Hoe Ik €29.99 Verloor in Eén Dag door deze Ab Roller te kopen

ALS alleenstaande moeder van vier kindjes heb ik niet veel tijd voor mezelf, laat staan tijd om te oefenen in de gym, maar toen ik deze Ab Roller kocht in de supermarkt, was ik absoluut verbaasd hoe snel ik een duizelingwekkende dertig euro verloor in één dag! Dat klopt, in slechts 24 uur transformeerde ik mijn portemonnee van € 64,67 tot ... Lees meer »

Nieuwe wielerwedstrijd Great War Remembrance Race gaat van start in Nieuwpoort op 24 Augustus 2018

Wielerwedstrijd Great War Remembrance Race

Nieuwpoort nieuws is via een betrouwbare bron geïnformeerd dat de nieuwe wielerwedstrijd Great War Remembrance Race van start zal gaan in Nieuwpoort op 24 Augustus 2018 en dat de Ronde van Vlaanderen wielerwedstrijd plaats zal vinden in Nieuwpoort  op 1 April De wielrennerskoers Great War Remembrance Race (GWRR) zal vertrekken uit Nieuwpoort en zal door West Vlaanderen razen, op wegen die soms ... Lees meer »

De NN-Gids Voor American Footbal 2018!

De NN-Gids Voor American Footbal 2016 !

Nu dat the American Super Bowl zijn 50ste verjaardag viert dit jaar en MET de zoveelste match in NFL Superbowl (de belangrijkste van alle Amerikaanse Bowls) die plaatsvind dit weekend, Nieuwpoort Nieuws is verheugd om u een gids te presenteren die u zal helpen te doen alsof u iets om American football geeft, ondanks het feit dat u nooit een ... Lees meer »

Eigenaars van Suarez bevestigen dat zijn dood pijnloos was.

Suarez Dood Was Pijnloos

De eigenaars van een 27 jarige voetballer met de naam van Luis Suarez bevestigden deze namiddag dat ze de Uruguyaan  hebben laten humaan inslapen met de assistentie van een veearts ten gevolge van een ‘derde bite incident’ gisterenavond. Eerder deze ochtend een woordvoerder vam het Urugayaanse voetbal team deelde mee met Nieuwpoort Nieuws dat de beslissing was gemaakt gisterenavond laat ... Lees meer »

Skatepark In Nieuwpoort Ziet Nieuwe Skateboard Trend.

Een Profesionele Skater geeft een demonstratie in het Skatepark Nieuwpoort

 Skatepark in Nieuwpoort : Skateboard demonstratie was succes. Het Skatepark in Nieuwpoort was het trefpunt van tientallen jongeren en skateboarders die hun ogen niet konden geloven toen  -enkel twee weken na de officiele opening van het Skatepark in Nieuwpoort  -een skate demonstratie werd gegeven met een Hoverboard door een distributeur van skateboards in Belgie die het Skatepark Nieuwpoort uitgekozen had omdat ... Lees meer »

WK Twijfels Voor Cristiano Ronaldo Door Gebruist Ego

WK Twijfels voor Ronaldo Door Gebruist Ego

Met de openingswedstrijd van het WK slechts een week weg, twijfel is aan het licht gekomen over de deelname van een van de beste spelers van het voetbal, Cristiano Ronaldo. Een bron in het Portugese kamp beweerde dat hij aan een gebruist ego lijdt na de overwinning van Champions League winners Real Madrid tegen rivalen Atletico Madrid. Geruchten circuleren al ... Lees meer »