Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Junkies woedend na speeltuin is gevonden in heroïne hotspot in Nieuwpoort.

Junkies woedend na speeltuin is gevonden in heroïne hotspot in Nieuwpoort.


Junkies woedend na speeltuin is gevonden in de lokale heroïne hotspot

Junkies woedend na speeltuin is gevonden in de lokale heroïne hotspot

Speeltuin in Nieuwpoort Schrikt Gebruikers

EEN Twintigtal Nieuwpoortse junkies gingen de straten op in Nieuwpoort in protest vandaag over de ontdekking van speeltuin in Nieuwpoort van 2000 vierkante meter voor kinderen in een van de stad’s best bekendste heroïne hot spots.

.De gruwelijke vondst van het de speeltuin in Nieuwpoort in het Koning Leopold Park heeft angst aan gebracht onder de lokale druggebruikers over de luide herrie gemaakt door kinderen, terwijl ze proberen om van hun fix te genieten .

“Al dat geschreeuw dat word gemaakt en zo maakt me nerveus en alles . ” zei  Jimmy Verneute ,” Ik voel geeneens mijn ‘buzz’ niet meer . ”

De speeltuin in Nieuwpoort , die werd opgericht in 1969 and heraanglegd was in 2010 , werd alleen opgemerkt door gebruikers vorige week , waardoor veel van hen schijnen te geloven dat het was waarschijnlijk naar hun grondgebied over gebracht afgelopen nacht door een soort van ‘ zieke klootzak van de Dienst Groene Ruimten’.

” Het is niet mogelijk dat deze speeltuin hier was twee weken geleden . ” beweerde een man. “Ik kom hier al jaren en ik kan me niet herinneren om kinderen, hun moeders en andere kloterijen te zien hier ! ”

Speeltuin parafernalia werd voor het eerst gevonden door zelf verklaarde gebruiker Ivan Van De Conickshove afgelopen dinsdag middag nadat hij per ongeluk verstrikt raakte in een schommel voor meerdere uren .

De 27 -jarige , die later werd bevrijd door brandweerlieden , verklaarde dat de speeltuin net gelande ‘ uit het niets’ tussen de ‘ ronde waterpartij ding en dat cafe plek waar we gratis lepels en zilverpapier krijgen ‘ .

“Het is gek veel te gek. ” zei een iets strompelende Mr Van De Conickshove die anoniem wenst te blijven . “Het zou niet mijn ideale locatie zijn voor een speelplaats voor kinderen , vooral niet met al die geneesmiddelen die rond vliegen hier . ”

” Wie dan ook met dit idee heeft op gekomen zou zich moeten schamen . ”

Junkies zeggen dat ze nu leven in de angst dat hun spullen konden worden gestolen door sobere kinderen en verkocht voor ‘ snoep of iets dergelijks ‘ .

” Die kleine bastards zouden je het oog beroven uit je hoofd en zouden terug komen de volgende dag voor de andere. ” concludeerde de zeer terneergeslagen Mr Van De Conickshove .

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd