Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Sint Joris Inwoonster Slachtoffer van Apple iCloud Hacking Ring

Sint Joris Inwoonster Slachtoffer van Apple iCloud Hacking Ring


Naakte Fotos van 27-Jarige vrouw uit Sint Joris Nieuwpoort op het internet.

Niet alleen Hollywood staat op stelten na een iCloud-hack die honderden foto’s van naakte A-list actrices op het web losliet, maar ook het dorp van Sint Joris Nieuwpoort.

De Politie Westkust waarschuwt Apple iCloud gebruikers om persoonlijke foto’s en video’s die opgeslagen zijn op de Apple I-cloud service te verwijderen nadat de zoveelste mogelijke inbreuk werd vandaag aangekondigd in Sint Joris bij Nieuwpoort, provincie West Vlaanderen.

Digitale forensische detectives onderzoeken momenteel een vermeende hacking-attempt van de Apple iCloud account van een 27 -jarige inwoonster van Sint Joris.

Vrouw uit Sint-Joris Slachtoffer van iCloud Hack

Faraïlde Vermote, uit Sint Joris en sociaalwelzijnswerker, meldde haar verdenkingen aan de Politie Westkust te Nieuwpoort gisteravond laat nadat ze realiseerde dat ze slachtoffer was van de recente golf van hackpogingen door een ondergrondse naakte foto hacking ring

“Toen ik hoorde wat er gebeurde met de foto’s van Jennifer Lawrence viel ik bijna dood. Ik ging naar huis na mijn werk en begon onmiddellijk te zoeken naar foto’s die ik nam van mezelf in de spiegel toen ik uit het bad stapte.

Ik voelde me zo sexy en glooiend toen ik die foto’s nam en wilde iets van mezelf bewaren voor wanneer ik oud en lelijk ben . Hackers waren het laatste in mijn gedachten . Ik voel me zo geschonden . ” zei ze eerder tegen deze verslaggever

Als die foto’s de ronde doen in Sint Joris of Nieuwpoort zal ik sterven van schaamte . Elke man in Sint Joris zal denken dat ik ‘ne gemakkelijke’ ben of een soort van een slut ben om een beetje preuteleute mee te hebben. “

Na drie uur zoeken naar haar vermiste foto ‘s,  Faraïlde maakte de dappere beslissing om haar vermoedens mee te delen met de Politie Westkust te Nieuwpoort

“Ze zeiden dat ik me geen zorgen  moest maken over mijn foto’s , ” herinnert ze zich ” Toen ik vroeg waarom , antwoordden ze me dat het gebeurt alleen maar met bekende mensen …..

Maar waar zijn mijn foto’s  !! ?? “

Na een korte analyse van mevrouw Vermote’s computer, door een vrouwelijke Politieagente , werd besloten om de zaak over te dragen aan specialisten op het gebied van computer forensics .

Er waren te veel foto’s van haar om na te kijken op mijn eentje,” zei een zichtbaar geschokte Politieagente Lutgart Lingier .

Sommige van haar foto’s waren erg …… uuhmm .uuhm.. ..persoonlijk voor mevrouw Vermote , en ik maakte de beslissing om de zaak over te maken aan deskundigen die zich bezighouden met cybercriminaliteit en die getraind zijn om beelden van een vuige aard te zien.”

Niet dat de foto’s vulgair of vuig waren of wat dan ook, maar dat is wat die forensische kerels gewoon zijn . “Kun je me niet citeren op dat deel alstublieft? “voegde ze eraan toe

De Politie Westkust, bang dat als mevrouw Vermote werd gehackt door een ondergrondse naakte foto hackingring, vreest dat dit kan ” het begin van iets groots “zijn .

We kunnen niet begrijpen waarom iemand  haar zou hacken en dit haar zou aandoen. “,

Nee echt , waarom zouden ze dit doen ? Hopelijk kunnen we opkomen met een redelijke uitleg en kunnen we dit onderzoek afsluiten en kunnen we verder gaan met ons leven..

Het is traumatisch genoeg geweest voor ons allemaal in het Politiebureau na het zien van een paar foto’s van mevrouw Vermote”. zei hoofdinspecteur Jan Verlinde.