Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Same Sex Huwelijk Verward Burgers

Same Sex Huwelijk Verward Burgers


Same Sex in Huwelijk Voor Jaren!

Same Sex Huwelijk Verward Belgen.

Same Sex Huwelijk Verward Belgen.

Nieuwpoort Nieuws heeft vandaag vernomen dat de ‘ same sex ‘ huwelijk wet die van kracht kwam 10 jaar geleden, nog steeds verwarring veroorzaakt onders bezorgde burgers van Nieuwpoort.

Maar liefst 65% van de getrouwde koppels hebben gemeld dat zij de ‘same sex‘ hebben voor een aantal jaren en zijn verward waarom de wet werd verankerd in en beschermd is in de Belgische grondwet.

“Natuurlijk doen we het alleen af en toe, er is was geen noodzaak om dat in de wet te hebben, we doen het zoals altijd,” legde een verwarde vrouw uit Nieuwpoort uit.

Nieuwpoort Nieuws probeerde uit te leggen aan een aantal koppels die in de war zijn door de 10 jaar oude ‘same sex’ wet dat de wet eigenlijk ging over gelijke huwelijksrechten voor iedereen, maar de verwarring kwam nog steeds ter sprake.

Vele koppels verklaarden dat ze perplexed waren door homoparen die voortdurend vechten -ook voor hetero koppels- om de saaie ‘same seks’ te hebben.

“Ik waardeer de gedachte, maar mijn Sarah weet beter dan om fysiek intiem met mij te zijn op enigerlei wijze, ik word er alleen maar vreselijk duizelig van en vraag haar telkens of we het kunnen doen zoals het beschreven is in de katholieke kerk handleiding voor sex.” deelde Jan Maes mee .

Anderen blijven bezorgd over het vooruitzicht van deze schijnbaar vreemde wet.

“Ik hoor de homo’s zouden zeer atletisch zijn op momenten dat ze de seks hebben…. is deze wet in plaats om ons te beschermen tegen deze soort van krachtdadige sex,” vraagt Alain Zwaenepoel, een echtgenoot van 43 jaar.

“De regering kan ons niet dwingen tot het hebben van al dat ‘toeters en fluiten sex’, kunnen ze?” vroeg Koen de Ridder uit Nieuwpoort, die samen met zijn vrouw van 20 jaar, Veronique , recent ontdekte  dat ‘missionaris’ is niet alleen een beroep in sommige religies.

Anti-same sex lobbyisten drukten hun zorgen over de kwestie ook uit:

“We moeten een verscheidenheid van seksuele posities hebben of anders gaat het er uitzien alsof we blindelings een positie boven de andere begunstigen en dat kun je niet echt doen,” zei Geert Vermote van het Katholieke instituut voor Sexuele Aanvaardbare Posities. (KVISA).

“Wij van de KVISA geloven verschillende posities moeten worden onderzocht in een poging om te bepalen welke ‘same sex’ posities worden gebruikt en how we dat kunnen veranderen door andere sex posities in te voeren”.

“Intussentijd, verwarde echtparen zouden moeten vasthouden aan hun strenge regime van same sex posities.” adviseerde hij.

 

Als u zich ervan bewust bent dat u verward bent door de same sex huwelijk wet, gelieve de website van de Katholieke Actie Vlaanderen te raadplegen