Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Roland Crabbe Burgemeester Van Nieuwpoort Viert 20 Jarig Jubileum!

Roland Crabbe Burgemeester Van Nieuwpoort Viert 20 Jarig Jubileum!


Roland Crabbe 20 Jarig Jubilee 1995-2015

Roland Crabbe 20-jarig Jubileum Als Burgemeester Nieuwpoort Action Figure

Roland Crabbe 20-jarig Jubileum Als Burgemeester Nieuwpoort Action Figure

Naar aanleiding van het twintig jarig jubilee van Roland Crabbe als burgemeester van Nieuwpoort, dat zal plaats vinden op 29 februarie 2015 te Nieuwpoort in de Stadshalle, heeft het Stadsbestuur Nieuwpoort en het College der Schepenen vandaag de eerste Roland Crabbe Action Figures voorgesteld aan Nieuwpoort Nieuws.

De Burgemeester Roland Crabbe popjes zullen binnenkort verkrijgbaar zijn in alle handelszaken in Nieuwpoort en randgemeenten.

De Roland Crabbe action figure is interactive en kan zingen, dansen en lachen en is voor de gelegenheid van het jubileum gekleed in een mooie tuxedo met bijbehorend bloempje, wat zeker een succes zal zijn onder de vrouwelijke bevolking van Nieuwpoort!

Voor de mannelijke bevolking, Rolandtje kan gekleed worden in een fitness outfit dat komt met bijbehorende badhanddoek met een embroiderie van de initialen R C , shorts, t-shirts, sokken en tennisschoenen.

Het aktie figuurtje is op schaal gemaakt met een hoogte van 24 cm en kan gemakkelijk in een handtas of broekzak gestopt worden.

Nieuwpoort Nieuws, zoals altijd bewust voor het welzijn van onze lezers, heeft er in geslaagd om nu al 10 Roland Crabbe action figures in de wacht te slepen om weg te geven aan onze lezers.

Hoe deel nemen aan de wedstrijd om een Roland Crabbe action figure  te winnen?
Hoe kan je deze winnen?
1) Like deze pagina
2) Share deze pagina
3) Comment (Hoe origineler, hoe beter laat jullie maar eens gaan!)

De wedstrijd loopt tot 25/02/2015

Good luck to everyone!

Opgelet : De winnaars worden bekend gemaakt op de facebookpagina van de CD&V Nieuwpoort

https://www.facebook.com/groups/351016353765/?fref=ts