Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Restaurants In Nieuwpoort Terug Op De Map

Restaurants In Nieuwpoort Terug Op De Map


Restaurants in Nieuwpoort zijn de beste van de kust.

Restaurants in Nieuwpoort de beste aan de Vlaamse Kust

Restaurants in Nieuwpoort de beste aan de Vlaamse Kust

Restaurants in Nieuwpoort zijn woedend nadat een Frietkot restaurant in Nieuwpoort zijn allereerste Michelin ster ontvangen had deze week, na 35 jaar of hard werk

Terwijl uitbaters van restaurants in Nieuwpoort waren verrast op het vernemen van het nieuws dat het Frietkot niet vroeger bekroond was met de ster, inwoners van Nieuwpoort straalden met trots toen het nieuws van de Michelin Ster nominatie in Nieuwpoort zich uitspreidde.

De Michelin-gids, die Sterren uitreikt aan restaurants voor de hoge standaard en kwaliteit van het voedsel dat ze serveren, werd opgericht in 1900 en blijkt de barometer te zijn onder vele Belgen om de meest toonaangevende restaurants in het land te ontdekken,

De Nieuwpoortse nieuwste ontvangers van de prestigieuze Michelin prijs waren ingenomen met het goede nieuws. “Dit ging al aan gaat voor een geruime tijd, laten we eerlijk zijn,” deelde Chef-Kok Davor Shashlik uit Polen mee met Nieuwpoort Nieuws, “Ik begon het geloof in de Michelin-gids te verliezen, maar vandaag hebben ze laten zien dat ze weten waar ze over praten.”

De nieuw toegekende ster kan ook een impuls geven aan het toerisme in Nieuwpoort en het Frietkot restaurant in Nieuwwpoort als klanten vanuit gans West-Vlaanderen toestromen om massaal het menu, genaamd Michelin en beschreven als; een goddelijke afdaling naar weiden van plezier niet gevoeld sinds de weelde van het Romeinse Rijk, te bestellen.

Terwijl het Frietkot restaurant in Nieuwpoort geen onmiddellijke plannen heeft om de prijs van een zakje frieten de hoogte in te sturen in het licht van de Michelin Ster, een aantal vaste gasten van het Frietkot hebben hun twijfels.

“Ik kom hier sinds de dag dat ze de deuren openden. Als ze zelfs maar denken over het verhogen van de prijs van de mayonaise, zal ik vuur spuwen,” deelde een bezorgde Tom Vanhoute, een levenslange klant mee.

“Ze kunnen het maar beter niet chique maken,” zei Linda Berrevoets, een ander restaurant regelmatige en werkloze alleenstaande moeder van 8, “Als ze mij stoppen om daar binnen te gaan, zal die ster zich snel op iemands gat bevinden”