Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Wellington Renbaan Oostende Maakt Miljonair van Nieuwpoortse Vrouw

Wellington Renbaan Oostende Maakt Miljonair van Nieuwpoortse Vrouw


Renbaan Oostende brengt geluk voor vrouw uit Nieuwpoort

Renbaan Oostende maakt Nieuwpoortse vrouw Miljonair

Renbaan Oostende maakt Nieuwpoortse vrouw Miljonair

Iedereen fantaseert over het winnen in een casino of om te winnen met de paarden en een miljonair te bekomen, maar voor een gelukkige vrouw uit Nieuwpoort werd deze fantasie onlangs een realiteit na het winnen van € 1.657.664 in de Wellington Renbaan Oostende.

Het meest ongelooflijke deel van dit nieuws is dat de gelukkige winnares enkel € 7,41 geplaatst had op de Golden Palace Matrix Bet in de Wellington Renbaan Oostende, wat betekende dat zij zes winnaars uit 6 races moest kiezen.

In een ongelooflijk geluk van het lot, een van haar keuzes van paarden bleek een non-runner te zijn, waardoor haar inzet op dit paard automatisch naar de favoriet ging om te winnen. De favoriet voor die race was een paard genaamd Allegria en het was de favoriet voor een reden: Allegria won de race en maakte de vrouw uit Nieuwpoort een miljonair.

Het is verbazingwekkend om te denken dat als haar oorspronkelijk paard gevallen had of de race verloren had, haar dagje uit naar de renbaan in Oostende en goed fortuin zou heel anders geweest zijn.

Dit alles toont aan dat het echt enkel geluk is!

Misschien denkt u nu om een beetje geld in te zetten op de Matrix Bet en selecteert u zorgvuldig zes paarden waarvan u denkt dat ze zullen winnen, maar als een van hen uiteindelijk niet deelneemt of niet wint, is uw analyse van Tierce Kranten en planning voor niets geweest en kunt u uw bettingticketjes’ uit het raam gooien.

“Na een paar Bijna-Win’s over de laatste jaren zijn we dolgelukkig dat een van onze klanten de Matrix Bet gewonnnen heeft en een miljonair is geworden.” deelde Walter Baseggio van Golden Palace mee met Nieuwpoort Nieuws vanop de Koninklijke Renbaan Oostende.

“Het is niet de eerste keer dat Golden Palace een van hun klanten een miljonair hebben gemaakt – in 2008 plaatste een vrouw uit Oostende 0.25 euro in een Fruitmachine en won 1Miljoen euro.” vertelde Walter Baseggio,
“Maar we hebben nog nooit een gelukkigere winnaar zoals Mevrouw Vandeveere uit Nieuwpoort gekend.”

Het is echt een ongelooflijke prijs dat ze gewonnen heeft.”

Zowel de Nieuwpoortse vrouw, Marleen Vandeveere, een secretaresse met een adres in de Recolettenstraat, die 1.657.664 Euro gewonnen had met de Matrix Bet en Maria Verbeecke, een huisvrouw uit de Spalaan in Oostende, die op de Fruitmachine 1000000 Euro won, wensten anoniem te blijven – laten we hopen dat de buren niet de nieuwe sportwagens opmerken die buiten hun huizen geparkeerd zijn!” besloot hij

Maar het is niet alleen de vrouwen die gelukkig zijn – Het Nieuwsblad meldde in 2012 hoe een man in Brugge 1.300.000 Euro met de Online Bingo won met enkel 1 euro. Blijkbaar begon hij op zijn laptop te spelen omdat zijn vrouw aan het kijken was naar het Euro 2012 voetbaltoernooi en het verveelde hem…

Het is vreemd hoe zo schijnbaar triviale beslissingen, zoals het kiezen van welke online games zoals 24Poker of ChatRoullette, kunnen spelen en uw fortuin  veranderen kan op zo’n dramatische manier. Wie weet, de volgende keer dat Uw partner iets saai op de tv aan het bekijken is, kun U misschien ook uiteindelijk een miljonair bekomen!

Informatie voor onze lezers:

Als U zich bewust bent dat U of iemand van Uw familie een gok probleem heeft of als gokken meer voor U betekent dan ontspanning, plezier of sex en u denkt dat u hulp nodig hebt, raden w u graag aan om de GokKliniek te contacteren.

In België biedt de Gokkliniek hulp bij alle voorkomende gokproblemen. U kunt de kliniek bereiken via hun website: www.gokkliniek.be of per telefoon via +32 (0) 800 35 777 (gratis vanaf een vaste telefoonverbinding).

Wij raden internationale lezers van Nieuwpoort Nieuws aan om in geval van problemen contact op te nemen met Gamblers Anonymous: www.gamblersanonymous.org.