Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - Ramskapelle In Shock Na Ontdekking Van 11de Provincie.

Ramskapelle In Shock Na Ontdekking Van 11de Provincie.


Ramskapelle Inwoners In Shock

Ramskapelle en Belgie In Shock Na Ontdekking Van 11de Provincie

Ramskapelle In Shock Na Ontdekking Van 11de Provincie

Ramskapelle en gans Belgie zijn in shock vandaag als nieuws uitbrak van de ontdekking van een 11de provincie naast Ramskapelle bij Nieuwpoort. Nieuwsstudios in het ganse land , ook de onze, werken flat uit om meer details uit te vinden over wat de grootste ontwikkeling is in de Belgische geschiedenis sinds de oprichting van de Belgische staat.

De familie Vermoere uit Ramskapelle bij Nieuwpoort zijn nu in de geschiedenisboeken opgenomen en bereikten bekendheid wereldwijd na hun ontdekking van Belgische elfde provincie terwijl het ganse gezin -inclusief de hond- een wandelingetje aan het maken waren .

“Ik ben sprakeloos echt , maar ben ik zo verdomd trots op mijn familie , ” een emotionele Mr Klaas Vermoere vertelde Nieuwpoort Nieuws exclusief in het uitstekende Eethuis  De Lanterfanter in Ramskapelle.

Hoewel de details nog steeds worden ontdekt men gelooft dat de-nog-te-noemen nieuwe provincie is verbonden met West-Vlaanderen en grenst aan Ramskapelle en is bijna 200 vierkante kilometer groot zo het is kleiner dan de vorige kleinste provincie van Belgie; Waals Brabant.

“We hadden Champ , onze hond, met ons en ik gooide een stok en hij kogelde er achterna, maar kwam niet terug en toen moest ik hem gaan zoeken en ik stuitelde op dit massaal stukje land die niemand ooit ontdekt heeft . Het is verbazingwekkend, echt! ” deelde moeder van het gezin Martine mee .

Nieuwpoort Nieuws heeft geleerd dat verschillende toonaangevende Belgische cartografen hebben hun ontslag ingediend en zijn afgetreden in schande, terwijl de Eerste Minister van de Federale Overheid in de afgelopen minuten een verklaring heeft afgegeven .

“Opeenvolgende regeringen hebben nagelaten om deze plek , onze lieve kleine 11de provincie te zien, en daarvoor mijn excuses aan u, het Belgishe volk . Het lijkt misschien onbegrijpelijk maar in alle eerlijkheid we zijn met andere dingen bezig geweest, “ toont een sectie van Mr Elio Di Rupo’s verklaring aan.

Hoewel er letterlijk geen protocol in plaats is om om te gaan met een nieuw ontdekte provincie, de regering zoekt nu voor advies van de Verenigde Naties en de Europese Gemeenshap.

In de zoektocht voor een naam voor de nieuwe provincie, Online Bookmakers BetFirst.be hebben ‘Dat beetje land naast Ramskapelle‘ ingesteld als de huidige favoriet met 6-2,  ‘Champland’ 16-1 en ‘Lanterfanterland’ 35-1.

Nieuwpoort Nieuws kan de geruchten dat de provincie is in feite een onafhankelijke republiek genaamd ‘Johnny’s ‘ -na een dakloze man die aanspraak heeft gelegd op het stukje land en  woont in een geïmproviseerde hut in het midden van de provincie voor de laatste 37 jaar- niet bevestigen.