Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - Wereld Nieuws - PUTIN: Als het onze jongens waren geweest, dan zouden die twee al lang dood zijn!

PUTIN: Als het onze jongens waren geweest, dan zouden die twee al lang dood zijn!


PUTIN: Als het onze jongens waren geweest, dan zouden die twee al lang dood zijn!

PUTIN: Als het onze jongens waren geweest, dan zouden die twee al lang dood zijn!

RUSSISCH President Vladimir Poetin heeft vandaag de stilte gebroken na de aanval met de Novichok nerve-agent op de voormalige Russische spion en dubbelagent Sergei Skripal en zijn dochter Yulia, wijzend op het feit dat Rusland zulke moordpogingen altijd met succes zou uitvoeren in plaats van te verpesten.

“Ik vind het beledigend dat de internationale gemeenschap zelfs zou suggereren dat we Mr. Skripal niet zouden hebben gedood”, vertelde een ontevreden Mr. Poetin de media in Moskou vandaag, “wij missen niet, en iedereen weet dit.

“In ieder geval: dit is een aanval op onze reputatie”.

Terwijl hij verwijsde naar eerdere succesvolle moorden, riep Poetin de geheime inlichtingendienst van het Verenigd Koninkrijk op om hem een ​​voorbeeld van de bij de aanslag gebruikte nerve-agent te sturen, zodat hij kan bewijzen dat de gebruikte chemicaliën niet afkomstig kunnen zijn van het Kremlin.

“Ik ben meer een soort van een Polonium-210 man”, voegde Poetin eraan toe, nu verwijzend naar de succesvolle moord op de voormalige Russische spion Alexander Litvinenko in Londen in 2006.

Lees ook : 19 Jarige Jongeman uit Oostende Veilt Zijn Maagdelijkheid

“De nerve-agent dat men gebruikte tegen Skripal is inferieur aan alles wat wij zouden gebruiken, en hij zou nu al lang dood zijn als het een van onze jongens was.”

“Serieus, we zijn hier redelijk goed in dit soort situaties, en het stoort me echt dat de geheime diensten van de Europese landen, het VK en de VS hun bevolking zo misleiden”.

De opmerkingen van de heer Putin komen slechts één dag nadat meer dan 150  Russische diplomaten zijn uitgezet in de VS, het VK en Europa

“Misschien laat ik ze zien hoe het echt werkt, om mijn punt te bewijzen.” besloot Putin.