Laatste Nieuws
Home - Entertainment - Prins Amadeo breekt duizenden harten.

Prins Amadeo breekt duizenden harten.


Prins Amadeo van Belgie

Prins Amadeo breekt duizenden harten

Prins Amadeo gaat trouwen

Nieuwpoort Nieuws heeft vandaag vernomen van het Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen (KVLV) -de grootste vrouwenbeweging in Vlaanderen met over 100.000 leden- dat vrouwen over het ganse land, buiten het medeweten van de meeste getrouwde mannen, al jaren slechts ‘een inspanning’ maakten om zich mooi te maken, gewoon voor in het geval dat Prins Amadeo, de ‘schoonste van de Belgische koninklijke familie’, ze zou opmerken en/of eventueel ze te huwelijk zou vragen.

Het ogenblik dat de koninklijke familie aangekondigd had dat Prins Amadeo zal trouwen met Elisabetta Maria Rosboch von Wolkenstein op 03-07-2014, hebben vrouwen in het ganse land hun sexuele behoeftes verloren en gestopt met hun benen te scheren en weerhouden ze zich ook niet meer van ‘scheten te laten in besloten ruimten’ volgens Karla Derwael van de KVLV, afdeeling West Vlaanderen .

Een vooraanstaande psycholoog deelde mee met Nieuwpoort Nieuws:

links: Prins Amedeo. rechts: Elisabetta Rosboch von Wolkenstein.

links: Prins Amedeo. rechts: Elisabetta Rosboch von Wolkenstein.

‘Het is bijna alsof ze (vrouwen) hebben vergeten hoe zich mooi te maken. Ze drinken uit de fles, ze eten met smakkende geluiden en ze boeren nu ook en diegenen die een beetje faciaal haar hebben, scheren nu dat ook niet meer af. Enkele dames hebben zelfs gestopt met het uitvoeren van hun persoonlijke hygiene. Hun haar is ongekamd en de make-up is ook niet meer gebruikt en ze dragen nu ook jogging broeken de ganse tijd.

Een gehuwde man gaf toe aan Nieuwpoort Nieuws: ‘Ik wist niet dat het Prins Amedeo was die ons (kwetsbaar) huwelijk samenhield. Ik weet dat Prins Amedeo Titulair Hertog van Modena en Aartshertog van Oostenrijk is en zo, maar meer belangrijk, hij vertegenwoordigde het laaste beetje hoop voor mijn vrouw, die nu net is opgerold in een foetuspositie met een fles goedkope wijn, volvette ijscreme en alle Samo-met-kaassmaak chips die ze kon vinden.” .

Rita Deunick, een voormalig executive schoonmaakster in de KB-Bank te Nieuwpoort zei: “Toen George Clooney zijn verloving aankondigde stopte ik gewoon mijn haar te föhnen, maar nu dat ‘mijn Amedeoke’ gaat trouwen heb ik gewoon gestopt met ‘NEE’ te zeggen wanneer iemand mij chocolade taarten en andere vettigheden aanbied.en ik ga nu zelfs ook naar het toilet met de wc bril naar boven.”

“Mondhygiëne,  intieme waxen, je noemt het, ik heb het allemaal gestopt..Whats the point!   Ik wist dat ik me in een dieptepunt van mijn leven bevond toen ik moest urineren en neerhurkte over de kattebak!” deelde Rita mee

Nieuwpoort Nieuws, als altijd bezorgd voor het welzijn van de vele vrouwelijke lezers,  heeft exclusief inzage gekregen in het Koninklijke Family Album en heeft op speciale aanvraag van Prins Amadeo een videomontage samengesteld als afscheidsgroet voor de duizenden vrouwen die vanaf nu maar enkel kunnen dromen van de Schoone Prins en zijn zachte handen.

Bekijk de video:

[srizonytalbum id=1]