Laatste Nieuws
Home - Politiek

Politiek

Lees het laatste politiek nieuws en ander nieuws uit Nieuwpoort en Belgie

Stormy Daniels Opgewaardeerd tot Hurricaney Daniels! – Politieke Meteoroloog Frank Duboccage

Adult Superster Stormy Daniels heeft naar verluidt in kracht opgepikt terwijl ze door de hogere niveaus van het Amerikaanse politieke systeem raast, met als resultaat dat de Trump-administratie vreest dat ze binnenkort misschien wordt opgewaardeerd tot Hurricaney Daniels. Oorspronkelijk geclassificeerd als Stormy in 2006, toen ze naar verluidt een vreselijke affaire had met Donald Trump kort na de geboorte van ... Lees meer »

Legalise Cannabis Vergadering Zal Plaats Vinden Oh Shit Was Dat Deze Morgen?

“EEN VERGADERING om de mogelijke legalisatie van cannabisproducten te bespreken zal morgenochtend plaatsvinden, met als doel de kwestie later dit jaar aan te kaarten met volksvertegenwoordigers en senatoren die deel uitmaken van de verschillende politieke partijen in Belgie. … nee, het is morgenochtend. We hebben het hier opgeschreven, kijk naar de datum. Wacht, welke dag is het vandaag?” De bijeenkomst ... Lees meer »

Partij Islam: eerste vrouwelijke woordvoerster en radicaal-islamitische geestelijke aangesteld.

Partij Islam: eerste vrouwelijke radicaal-islamitische geestelijke aangesteld.

Organisaties en aktivisten van gendergelijkheid hebben het nieuws geprezen dat Redouane Ahrouch, oprichter en sterke man van de partij Islam die dezer dagen in het middelpunt van de belangstelling kwam door zijn voorstel om mannen en vrouwen te scheiden op de bus, zijn eerste vrouwelijke radicaal-islamitische geestelijke heeft genoemd en aangesteld. Fatima Abbadi, 54, werd vanochtend officieel erkend door het ... Lees meer »

Is Nieuwpoort klaar voor een vroeg-kalende burgemeester?

Is Nieuwpoort klaar voor een vroeg-kalende burgemeester?

Nieuwpoort Nieuws ‘ correspondent voor politiek en traditionele christelijke waarden Ann Tropaert behandelt een dringende kwestie in verband met het burgemeester en CDV-leiderschap in Nieuwpoort en stelt de moeilijke vragen. ALS HET burgemeesterschap een competitie lijkt te zijn tussen twee mannen; schepen Vandecasteele en burgemeester Vanden Broucke, knaagt misschien het publiek dan ook aan dezelfde vraag die ik me stel? ... Lees meer »

Eerste Internationale Hypocrieten Conventie Eindigt Zonder Incidenten!

Wereldleiders zwermen naar Parijs voor hypocrieten conventie

De Inaugurele Internationale Hypocriet Conventie dat plaats vond in Parijs op zondag 11-01-2015 verliep zonder incidenten, resulterend in de afname van vrees dat de deelnemers het doel van  mensen zouden zijn geweest die  zich afvragen hoe de hypocrieten erin slagen om ’s nachts te slapen. Het verdrag, dat het record voor de grootste concentratie van hypocrieten op één plaats verbrijzelde, ... Lees meer »

Bart De Wever ‘Action Figure’ Verkoopscijfers Een Flop, Zegt N-VA Partij Bestuurslid

Verkoopscijfers van Bart De Wever 'Action Figure' Een Flop

Het bestuur van de N-VA heeft exclusief meegedeeld aan Nieuwpoort Nieuws dat hun beslissing om een ​Bart De Wever ‘Action Figure‘ te lanceren misleidend was en ‘ een vergissing.’ ! De N-VA had eerder in oktober het groene licht gegeven om meer dan 200.000 De Wever Action Fgures (Bartjes) te produceren en te verkopen aan de aanbevolen prijs van 99 ... Lees meer »