Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Politieagenten knijpen stiekem hun tepels onder kogelvrije vest volgens onderzoek!

Politieagenten knijpen stiekem hun tepels onder kogelvrije vest volgens onderzoek!


Politieagenten knijpen stiekem hun tepels onder kogelvrije vest volgens onderzoek!

Politieagenten knijpen stiekem hun tepels onder kogelvrije vest volgens onderzoek!

EEN SCHOKKEND nieuw rapport over de bijzondere gewoonten van agenten van Politie Westkust en andere politiezones heeft aangetoond dat maar liefst 93% van de agenten in het geheim hun eigen tepels onder hun kogelvrije vesten knijpen terwijl ze hun dagelijkse taken als ordehandhavers uitvoeren,

De praktijk, die in 2008 werd gesignaleerd nadat de eerste kogelvrije vesten aan de ordediensten waren uitgereikt, werd door politiecomisarissen bestempeld als een ‘taboe’

“Het begon voor het eerst tijdens een routinecontole op de Albert I baan ter hoogte van de vismijn nabij het frietekot,” vertelde een dappere agent van Politie Westkust die anoniem wilde blijven aan NN , “De vrouwelijke chauffeur was kip met frieten aan het eten toen ik het voertuig naderde. Het was een mooie gouden gebraden kip en de frieten zagen er ook lekker uit en er was ook mayonaise aaanwezig.”

“Ze zat daar te smullen alsof ik er helemaal niet was of bestond, dus ik stond daar gewoon bij haar raam aan de zijkant van haar wagen. Het was een grijze Opel Corsa denk ik maar het kon ook een witte Renault Clio geweest zijn,… vergeef me maar ik ben niet zo goed in het herkennen van al die automerken maar één ding is zeker; de nummerplaat had rode letters en cijfers op een witte achtergrond en ik keek naar haar eten en de manier ze at…Ze leek het ook leuk te vinden…”

LEES OOK  Mijn Huwelijk Ruïneerde Mijn Drinken! bekent Nieuwpoortse Man

“Vanzelfsprekend gleden mijn handen over mijn tepels onder mijn kogelvrije vest, en dat was het… Ik begon ze hard te knijpen met mijn duim en wijsvinger terwijl ze die sappige kip van het bot scheurde met haar prachtig gevormde ivoorwitte tanden en haar volbloedige vurige lippen likte met haar tong. De pijn in mijn tepels wekte iets vreemd op in me en ik was verslaafd voor het leven “.

Het rapport vond ook dat op nationaal niveau 3.879 politieagenten werden behandeld voor gezwollen of ‘huilende tepels’ in 2017, met de overgrote meerderheid van het mannelijk geslacht en tussen de 25 en 45 jaar oud.

“Ik voel me gewoon tot leven komen, het is net als een ontsnapping uit  deze donkere, gure wereld vol met misdaad die ik moet bestrijden, als je wilt,” legde een andere naamloze politieagent uit, “Maar ja, de kogelvrije vesten houden onze handen warm in de winter, maar ze zijn ook geweldig in het verbergen van onze verslaving. In feite knijp ik nu de mijne. Je zou het niet denken, of wel? Ik verberg mijn gevoelens erg goed “.

Naar aanleiding van de bevindingen van het rapport, heeft de regering een volledige terugroepaktie aangekondigd van alle kogelvrije vesten die tot nu toe uitgereikt zijn en stelde een nieuw doorzichtbare kogelvrije vest voor die ervoor zou moeten zorgen dat agenten hun tepels met rust laten.