Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - Politie Westkust : 19 Gearresteerd Tijdens €1miljoen Drugsvangst

Politie Westkust : 19 Gearresteerd Tijdens €1miljoen Drugsvangst


Drugsvangst dient klap toe aan ravers en fuivers

Politie WestkustDrugsvangst dient klap toe aan ravers en fuivers

De Politie Westkust in samenwerking met de lokale Politie Nieuwpoort heeft een van de grootste drugsvangsten in West-Vlaanderen van dit jaar gedaan.
Na een intens onderzoek in samenwerking met het Brugse parket kon men deze ochtend vroeg een man klemrijden in Oudenaarde die zich net was gaan bevoorraden in Nederland. De inbeslaggenomen drugs hebben een straatwaarde van 1miljoen euro.

Een 37-jarige man uit Brugge werd gearresteerd ter hoogte van de afrit Oudenaarde door snelle interventiewagens en met inzet van het Bijzonder Bijstandsteam. In zijn dure personenwagen werd een hoeveelheid cash, cannabis, speed, cocaïne en XTC aangetroffen.

Het Speciaal Interventie Eskadron tijdens een huiszoeking in Oostende

Het Speciaal Interventie Eskadron tijdens een huiszoeking in Oostende

Tijdens de daaropvolgende huiszoekingen in Oostende, Brugge en Nieuwpoort werden nog eens belangrijke hoeveelheden heroïne, hasj en xtc aangetroffen en 12 mannen en 7 vrouwen werden aangehouden door de Brugse onderzoeksrechter.

lees ook: Politie Westkust waarschuwt katten- en hondenbaasjes in Regio Nieuwpoort

Met de belangrijke drugsvangst hoopt de politie de lokale drugsdealers een zware klap te hebben toegebracht.

“De vangst vertegenwoordigt een groot aandeel in het lokale dealersnetwerk en zal veel saaie bedrijfskerstfeestjes opleveren en de leuke atmosfeer tijdens de Oudejaarsfestiviteiten in cafe’s en nachtclubs dempen” deelde een woordvoerder van de Politie Brugge mee met Nieuwpoort Nieuws

Vele fuivers, feestgangers en ravers krabben zich nu in de haren om alternatieve mogelijkheden  -zoals bier en sterke alcohol gedurende de Groote Cocaine Droogte van 1991-  te vinden om een fantastische tijd door te brengen gedurende de Kerst en eindejaarsfeesten en sommmige fuiven zijn geannuleerd.