Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Politie Westkust Heeft Nieuwe Ongemarkeerde Wagen

Politie Westkust Heeft Nieuwe Ongemarkeerde Wagen


Politie Westkust Heeft Nieuwe Ongemarkeerde Wagen

Politie Westkust Heeft Nieuwe Ongemarkeerde Wagen, zegt Jimmy Verneute

De Politie Westkust, afdeling Nieuwpoort, heeft een nieuw apparaat ter hand om het drugs probleem in en rond Nieuwpoort te bestrijden, volgens lokale jongen Jimmy Verneute

De donkere blauwe Ford Mondeo werd voor het eerst gespot door Jimmy Verneute afgelopen vrijdagavond , toen hij uit de Ankerstraat kwam en op zijn weg was naar de Kaai.

“Ik moest een van mijn klanten ontmoeten niet ver van het Frietkot aan de Kaai , ” herinnerde de 19 -jarige .

Net toen ik op de hoek van de Ankerstraat en de Kokstraat aankwam op mijn weg naar de Kaai, merkte ik de gloednieuwe -met getinte ramen – ongemarkeerde Ford Mondeo op.”

” Ze hadden twee antennes op het dak en geen wieldoppen . Het moment dat ik ze zag, zette ik het op een sprintje terug in de Ankerstraat, daar ik weet dat ik harder kan lopen dan dat zij daar door kunnen rijden.. ” voegde de part-time horticulurist eraan toe.

De 19-jarige tuinder gelooft dat hij momenteel onder investigatie is nadat hij werd betrapt met een zak gevuld met glucose en een zak met 46 gram cannabis met een door de Politie ge-estimeerde straatwaarde van 5000euro  in de Van Clichthovenstraat vorige week.

De glucose gebruik ik om coke en speed te versnijden en nu hebben ze een vermoeden wat ik doe . ” zei hij.

Sindsdien houd de drugs squad van Nieuwpoort  me in de gaten.  . Elke keer als ze me nu zien, stoppen ze mij en fouilleren ze mij. Ze bekijken ook mijn sms-jes op mijn GSM om te zien met wie ik communiceer en zo, maar Ik ben veel te snel voor hen . “

De zoon van twee gelooft dat de Westkust Politie, afdeling Nieuwpoort, nu beschikt over drie auto’s , die volgens hem gemakkelijk herkent kunnen worden.

Ze hebben ook allemaal hun eigen patrouilleroutes rond de stad , dus het is gemakkelijk genoeg om die smeerlapjes te vermijden, als je dat weet .” voegde hij eraan toe .

Jimmy Verneute adviseerde ook iedereen die coke verkoopt aan toeristen deze zomer om een vermengingsagent – genaamd Novacaine dat gebruikt word in de tandheelkundige sector als een verdovingsmiddel- te gebruiken in plaats van aspirine wanneer ze hun coke versnijden.

” Het heeft bijna de zelfde smaak en alle jongens in Oostende gebruiken het om hun coke te verhakken en te versnijden . ” legde hij uit . ” Die onnozelaars van Antwerpen en Brussel denken dat het de ‘real deal’ is dat ze krijgen….

Je kan Jiimmy Verneute volgen op Twitter https://twitter.com/JimmyVerneute
@JimmyVerneute

.”

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd