Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Ik accepteer niet minder dan € 50 per persoon voor mijn Plechtige Communie! – Michel Vereye, aanstaande communicant

Ik accepteer niet minder dan € 50 per persoon voor mijn Plechtige Communie! – Michel Vereye, aanstaande communicant


 Plechtige Communie Nieuwpoort

Ik accepteer niet minder dan 50Euro per persoon voor mijn Plechtige Communie!

In onze rubriek Uw Opinie bieden we graag een platform aan mensen die het eigenlijk echt niet verdienen. Vandaag  is het de beurt aan 12 jarige Michel Vereye, die zich momenteel voorbereidt voor zijn Plechtige Communie in Nieuwpoort.

Als het gaat over what we leren in onze wekelijkse plechtige communieklas dan zijn die clichés zoals verdraagzaamheid, vergiffenis, huwelijk en scheidingen het onderwerp van de dag , maar dat kan me eigenlijk allemaal niet schelen, ik ben meer geïnteresseerd in dat je scheidt van dat
biljet van € 50 of  € 100 in je portemonnee en het in mijn handen stopt.

Als je echt wil dat ik zal doen alsof ik ervan overtuigd ben dat ik het lichaam van Jezus in wafervorm zal eten voor de rest van mijn leven en dat ik er geen bezwaar tegen heb om zalf op mijn voorhoofd te laten smeren gedurende mijn plechtige communie, wel, dan moet je daarvoor een prijs betalen. En ja,  ik begrijp dat je in jouw tijd niet zoveel geld kreeg, maar dat is niet mijn schuld, oké?

Dus hou er mee op en zwijg. Die doordringende geur van jaloersheid die ik ruik als ik naast je sta is bijna zo slecht als die oude mannengeur van die priester, maar hij is 78,  zo wat is jouw excuus?

Ik heb al € 2900 op mijn spaarrekening, iets wat een behoorlijke prestatie is voor een jongen van mijn leeftijd, maar de dag na mijn communie zou het een schone € 7.000 moeten zijn, Maar natuurlijk zullen een paar van mijn zogezegde familieleden één zielig biljetje van 10, 20, of misschien 50 euro geven . Ik ken het  cliché ‘met geld zijn reet afvegen’ , en weet je; ik heb het al echt een paar keren gedaan… op Kerstdag en Pasen, met € 20 biljetten, dus je bent gewaarschuwd.

Kom op, ik zal glimlachen op je foto’s en zal er echt heilig uitzien en al dat B.S. , dus maak er zeker van dat je een paar € 50 biljetten hebt, of nog beter ; een paar € 100 biljetten!

Lees Ook  19 Jarige Jongeman uit Oostende Veilt Zijn Maagdelijkheid

De arrogantie van sommige mensen die ik ben tegen gekomen heb de laatste paar weken is verbazingwekkend! Ze zeggen dat ze me een cadeau zullen geven. Een cadeau, tjonge tjonge, wat ga ik doen met een cadeau !?! Ik wil geld… veel geld!
Er is een reden dat mijn moeder mijn bankrekeningnummer heeft gegeven aan jullie clowns; om een snelle overmaking via te bank te regelen! Ik heb zelfs mijn IBAN-nummer op de uitnodigen laten zetten voor die overzeese eikels die ik niet eens ken.

Voor €20 krijg je tegenwoordig niet veel, dus denk niet dat ik zal doen alsof ik je dankbaar ben voor je zogenaamde vrijgevigheid. Nee, het openingsbod begint vanaf €50 en ik ben niet van plan om je een biljet van 10 of 20 euro terug te geven!

En nee, ik wil je gezeur niet horen over hoe je het niet kunt betalen, Het is IK die dat vreselijk ‘brood’moet doorslikken, zonder boter mag ik eraan toevoegen, en het is ik die met vieze zalf  de ganse dag moet rond lopen en ik eis dat ik dienovereenkomstig gecompenseerd word.

Toon me je banksaldo als bewijs dat je geen € 100 bij je hebt, Als je dat niet kunt tonen, bereidt je er dan maar voor dat ik je zal schamen en je verantwoordelijk zal houden voor het ruïneren van mijn Plechtige communie door me niet te geven wat ik wil.

Mijn PayPal is Michel.Vereye2006@gmail.com