Laatste Nieuws
Home - Gezondheid - 66% Van Mannen Faken Hun Bezorgdheid Voor Vrouwen Die Hun Orgasme Faken!

66% Van Mannen Faken Hun Bezorgdheid Voor Vrouwen Die Hun Orgasme Faken!


Twee-derden Van Mannen Geven Geen Reet Over Fake Of Echt Orgasme Van Hun Vrouwelijke Partners!

Twee-derden Van Mannen Geven Geen Reet Over Fake Of Echt Orgasme Van Hun Vrouwelijke Partners!

Een niet echt schokkend nieuw onderzoek heeft vandaag onthuld dat 66% van mannen neppen hun bezorgdheid voor vrouwen die hun orgasmes faken!

In een door Nieuwpoort Nieuws uitgevoerde enquête, een duizelingwekkende tweederde van de ondervraagde mannen antwoordde: ‘Het kan mij geen reet schelen’ op de vraag of ze bezorgd zijn over een andere recente studie dat aantoonde dat 77% van de vrouwen hun orgasme ‘faken’!

“Waarom zou ik bezorgd zijn?”, aldus 38-jarige Marino Couvreur uit Nieuwpoort?. “Het is niet alsof ons doel is om vrouwen plezier te geven, toch? – een fuck is een fuck, is een fuck!. Zijn ze op zoek naar een Oscar of zo? Ik snap het niet!… “.

Toen mannen werden gevraagd waarom ze hun bezorgdheid over vrouwen die geen orgasme krijgen gedurende sex zouden neppen, 28% zei dat ze vonden dat het een goed idee is om hun vrouwelijke partners te laten geloven dat ze bezorgd zijn als vrouwen een orgasme krijgen of niet.

Ja, je weet het wel jezelf…, vrouwen zijn een gevoelig stelletje.. dus als ik zou zeggen dat het mij niks kan schelen als mijn vrouw klaarkomt of niet, dan zou ze zeggen ‘je houdt niet meer van mij”, gaf Marino Couvreur, die wenste anoniem te blijven uit angst voor represailles, toe.

Om eerlijk te zijn, ik ploeg gewoon door…, ongeacht haar gekreun.”
“Het ganse voorspel en sex ding is enkel een hulpmiddel om je naar de finale te brengen.

“Ik doe mijn best, ik voed de bever en zo.  Als ze niet klaarkomt, dan is dat haar probleem, ” voegde hij eraan toe, terwijl hij zich ervan verzekerde dat we het stukje over het anoniem houden van zijn naam gehoord hadden..

Om eerlijk te zijn, ik kan uren proberen om haar op te starten – het is net als een oude grasmaaiermotor nu en dan”.

Ondanks hun strijd met het uiten van hun bezordheid in verband met de orgasmes van hun partners, uit het onderzoek blijkt dat bijna alle ondervraagde mannen hebben nooit in hun leven een orgasme gefaked hebben, en de meerderheid verklaarde ‘Wat zou het punt daarvan zijn?’

Als u een vrouw bent en graag meer informatie zou hebben om hoe een echt orgasme te krijgen, gelieve uw naam, leeftijd, gewicht en een recente foto te sturen naar info@nieuwpoort-nieuws.be