Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Masculinist Tony Vanauterijve: Homo’s zouden hun eigen openbare toiletten moeten hebben!

Masculinist Tony Vanauterijve: Homo’s zouden hun eigen openbare toiletten moeten hebben!


Masculinist Tony Vanauterijve: Homo's zouden hun eigen openbare toiletten moeten hebben in Nieuwpoort

Masculinist Tony Vanauterijve: Gay’s zouden hun eigen openbare toiletten moeten hebben in Nieuwpoort

In onze rubriek Lifestyle  werpt masculinist Tony Vanauterijve vandaag zijn blik op het probleem van homosexuele mannen die urineren in de talloze openbare toiletten in Nieuwpoort.

Hallo allemaal, mijn naam is Tony Vanauterijve, ik heb een gelukkig huwelijk, denk ik, en ik ben een intellectuele masculinist, en zeker géén homofoob!

Ik wilde dat eerst zeer duidelijk maken in het geval en voordat ‘je weet wel wie….’ kommentaar zou geven…”

“Deze week wil ik de kwestie van homoseksuelen aan de orde stellen die de talloze openbare toiletten in Nieuwpoort gebruiken. Ik ben er helemaal van overtuigd dat iedereen op een zeker moment een openbaar toilet gebruikt en ik ben er ook van overtuigd dat iedereen met respect behandeld moet worden, maar kunnen we –quod Deus bene vertat – alstublieft hun eigen verdomde openbaar toilet bouwen in Nieuwpoort?”

“Laten we eerlijk zijn, homo’s konden met moord wegkomen over de laatste 20 jaar en het is tijd voor ons, echte mannen, om onze privacy te beperken. Je zou toch niet toestaan ​​dat een man  de WC van een vrouw binnenstapt, toch? Dus waarom een ​​homoseksuele man in de openbare WC’s voor heren toelaten?”

“Mijn idee is simpel: bouw een extra toilet voor hen, de homo’s. Plaats een paar geurige kaarsjes en pot-pourri. Laat mooie muziek spelen zoals ‘ It’s raining men, hallelujah…‘ of maak gratis een glijmiddel beschikbaar. Ze kunnen deze toiletten dan ook met de lesbiennes delen, zodat zowel ‘normale mannen’ en ‘normale’ vrouwen’ hun privacy hebben in al die talloze openbare toiletten die overal ter beschikking zijn in Nieuwpoort voor heren en vrouwen .”

“Als het stadsbestur dit zou kunnen verwezenlijken dan zou iedereen gelukkig zijn en iedereen zou veel minder last hebben van die ongemakkelijke momenten die je stof tot nadenken geven over je eigen sexualiteit …  Het is een win-win situatie! ”

“Onlangs was ik aan de zeedijk in Nieuwpoort-Bad voor een zakendiner en ik moest dringend eventjes plassen. Gelukkig voor mij had ik de Openbare Toilet App geinstalleerd op mijn IphoneX zo ik vond snel een van de tientallen openbare toiletten aan de dijk in Nieuwpoort-Bad.”

“Maar net toen ik begon te plassen kwam er een zeer mooi geklede en goed geschoren knaap met een verzorgde huid het openbare herentoilet binnen. Hij had ook Antaeus Chanel  voor Mannen parfum gebruikt, hoogstwaarschijnlijk een uurtje of zo geleden,  en het was net alsof hij net van de kapper kwam omdat zijn haar zo mooi was. Ik kon mezelf niet helpen om zijn ranke lichaamsbouw te bewonderen…”

“Hij was nummertje vier van het album ‘Cheek To Cheek van Lady Gaga’ aan het fluiten. Onmiddelijk voelde ik iets vreemd, net alsof mijn blaas te verlegen was om me te laten plassen.”

“Ik voelde de haartjes in mijn nek en op mijn armen tintelen terwijl hij naast mij stond. Natuurlijk  merkte ik meteen op dat zijn onderbuik en schaamstreek gewaxed was,… haarloos als de arm van een baby en zijn huid was zo mooi bruin als de huid van die Thai Ladyboys.”

“Ik kon het niet helpen, maar ik was ervan bewust dat ik niet kon plassen. Ik stond daar gewoon…. rustig…. en wenste dat de hele ervaring snel over zou zijn. Een scheet kwam van tussen mijn billen toen ik mezelf probeerde te forceren om te plassen. Mijn gezicht werd rood.”

“Uiteindelijk vertrok hij zonder een woord te zeggen en zonder dat hij naar mij keek of aanstalten maakte om mij aan te raken…”

“Ik kon terug plassen, ondanks de halve erectie dat ik had. (ik heb eens gelezen dat nerveuze situaties  om de een ​​of andere reden  erecties kunnen veroorzaken… het was in een tijdschrift voor vrouwen in de wachtkamer van mijn huisarts).”

Lees ook: Racisten en homofoben verbranden 400 calorieën en verliezen tot 30.000 hersencellen per dag

“Ik denk dat wij,  ons mannen, ons allemaal in een positie hebben bevonden waar we gewoon te bang zijn om iets te zeggen in het geval we bestempeld worden als een homofoob. En ik denk niet dat ik oneerlijk ben als ik dit zeg, maar niemand zou dit soort van opgewonden gevoel moeten hebben wanneer men plast. Het is bedoeld als én zou een kalm relaxerend moment moeten zijn; niet één die vervuld is van angst en de angst om door een andere man te worden opgechat om dan je  schaamstreek te kietelen.”

Laten we dit systeem nu voor het algemeen goed veranderen en meer openbare toiletten bouwen in Nieuwpoort Stad en in Nieuwpoort Bad.”

“Trouwens, ik ben er vrij zeker van dat die jongens zeer tevreden zouden zijn en de kans zouden aangrijpen om hun ​​eigen toilet te hebben. Beeld je al die dingen in die ze elkaar daar zouden kunnen aandoen..”

“De keuze is zeer zeer logisch voor mij: meer openbare toiletten in Nieuwpoort!”

Met vriendelijke groetjes,

Tony Vanauterijve