Laatste Nieuws
Home - Gezondheid - Ontmaskerd : Waarom brengen vrouwen zoveel tijd door in een kapsalon?

Ontmaskerd : Waarom brengen vrouwen zoveel tijd door in een kapsalon?


Ontmaskerd :  Waarom brengen vrouwen zoveel tijd door in een kapsalon?

Ontmaskerd : Waarom brengen vrouwen zoveel tijd door in een kapsalon?

ALS JE EEN MAN BENT, dan weet je dat een knipbeurt bij de kapper ongeveer 12 minuten duurt, inclusief het lezen van de krant terwijl je wacht. Je zit in de stoel, de kapper geeft je dezelfde stijl die hij geeft aan 90% van de mannelijke bevolking en zedendelinquenten in Vlaanderen, en dan sta je op en misschien krab je de achterkant van je nek.

Maar vrouwen, dat is een ander verhaal. Er waren vorig jaar vrouwen die naar een kapsalon gingen maar die nog steeds niet thuis zijn gekomen. Wat kan er in godsnaam zo lang duren bij de coiffeur aangezien het merendeel van vrouwen nog niet eens een centimeter van hun haar laten verwijderen… hoe kan dat vier uur duren?

Als je een man bent die ooit een ganse dag in de auto heeft gewacht terwijl  je vrouw of vriendin een wasbeurt kreeg,dan vraag je je misschien af wat er in die tijd gebeurt of wat er aan de hand is. Nieuwpoort Nieuws ging undercover en de volgende redenen zullen je verbazen …

1) Ze willen gewoon van u weg zijn!

Blijkt dat de belangrijkste reden waarom vrouwen zo lang bij de kapper zijn, is omdat ze de mensen in hun leven niet kunnen verdragen; vooral de mannen!

Hun sex-vriendjes, partners, echtgenoten, broers, vaders, bazen, leraren … ze haten jullie allemaal.! Jij bent alles dat verkeerd is in hun leven. Je wordt meer betaald. Je hebt meer rechten. Je hoeft niet zo hard te proberen je zin te krijgen en als je iets wilt dan heb je het. Als man krijg je ook gemakkelijker een promotie terwijl dit voor vrouwen een probleem kan zijn.

LEES OOK: Masculinist Tony Vanauterijve: Homo’s zouden hun eigen openbare toiletten moeten hebben!

Wanneer je iets zegt, luisteren mensen naar je. Als je een medische procedure moet ondergaan, dan begrijp je de dokter. Niemand beoordeelt je op wat voor soort kleren je draagt, wat je zegt, of wat je gedrag is. Je kunt seks hebben met wie je maar wilt, wanneer je maar wilt en niemand zal je daarvoor iets verwijten. Dus als een vrouw een paar uur rust wil, een paar uur weg van de hel die deze wereld is voor een vrouw , dan gaat ze naar de kapper. Het eigenlijke knippen duurt in het gunstigste geval 12 minuten. De andere vijf uur besteden ze aan zelfmedelijden voor hun terugkeer naar een wereld vol  verdomde mannen die gewoon geen reet geven aan vrouwen.

2) Dat is het!

Er is geen tweede reden.