Laatste Nieuws
Home - Lifestyle - Ongelooflijk! Deze vrouw zet helemaal alleen de vuilnisbak buiten!

Ongelooflijk! Deze vrouw zet helemaal alleen de vuilnisbak buiten!


Ongelooflijk! Deze vrouw zet helemaal alleen de vuilnisbak buiten!

Koksijde

WIE zei dat vrouwen niet in staat waren om zwaar en vuil huishoudelijk werk te doen? Niet deze dappere vrouw uit Koksijde, dat is zeker!

34=jarige Jeanette Vervaecke, een inwoner van Koksijde die vandaag de krantenkoppen maakte, werd opgemerkt door buren die haar zagen toen ze een zwarte vuilnisbak over de oprit trok naar de straatkant, helemaal alleen, met niet één man in haar nabijheid.

“Ik weet niet wat haar te binnen schoot”, legde buurvrouw Maria Verblomme uit, die toevallig om zeven uur deze ochtend door haar slaapkamergordijnen naar buiten keek om te zien hoe de 34-jarige vrouw de vuilnisbak duwde, “ze moet ruzie gehad hebben met  haar man, denk ik…. ik heb medelijden met haar “.

Mevr Vervaecke, die al wakker was om zes uur deze ochtend om het ontbijt klaar te maken voor haar man en twee kinderen en de hele dag voltijds werkt als moeder en huishoudster en ook deeltijds als privekok voor haar familie en haar schoonouders verzorgd zonder betaalt te worden, vond de tijd in haar druk uurrooster  om op een lokaal radiostation te spreken-in een poging om het geroddel dat zich sindsdien al verspreid had te stoppen-bevestigde dat haar man gewoon vergeten had de vuilnisbak buiten te zetten voordat hij vanochtend naar zijn werk ging en dat ze gewoon besloot om deze huistaak, die normaal gereserveerd is voor mannen, over te nemen

“Ik was eigenlijk verbaasd hoe gemakkelijk het was”, vertelde ze de radiopresentator gedurende de populaire ochtend-talk show , ‘er is een soort van een techniek en vaardigheid verbonden aan de manier waarop je de vuilnisbak balanceert op de twee achterwieltjes, voordat u het voortduwt.”

“Op een gegeven moment dacht ik dat ik het niet zou kunnen doen toen ik op het naar beneden hellende gedeelte van onze oprit aankwam, maar ik ademde diep nadat ik paniekte en kon mezelf terug controleren en  slaagde erin om de vuilbak vlak naast de poort te plaatsen , waar mijn man het meestal plaatst. Sterker nog, je zou niet eens weten dat een vrouw het daar geplaatst heeft, zo precies was het “.

Lees ook:Jonge vrouw uit Nieuwpoort stad gediagnoseerd met Mannengriep

Ze plaatste niet alleen de vuilnisbak precies op de juiste plaats, Jeannette keerde later ook terug om een ​​vuilniszak uit de keuken die ze vergeten had in de vuilbak te gooien.

“Toen ik terug naar binnen ging, realiseerde ik dat de keukenvuilzak vol was, maar daar ik er al in geslaagd was om de vuilnisbak buiten te zetten, dacht ik dat ik deze hele ervaring een stap verder zou nemen en droeg de keukenvuilniszak naar de vuilnisbak.” voegde ze eraan toe, “Ik veronderstel dat ik de keuken en de rest van het huis eerst had moeten controleren voor volle vuilniszakken voordat ik de vuilnisbak bij de poort plaatste, maar al doende leert men “.

Op de vraag van de radio presentator of ze volgende week zal proberen om het huishoudelijk afval te recycleren antwoorde ze: “Stap voor stap”.

Het lijkt erop dat 2018 ECHT het jaar van de Vrouw zal worden!