Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Onbekende Vrouw Dood Aangetroffen In Ramskapelle

Onbekende Vrouw Dood Aangetroffen In Ramskapelle


Onbekende Vrouw Verplettered Aangetroffen In Ramskapelle

Onbekende Vrouw Verplettered Aangetroffen In Ramskapelle

Een zeer krachtige wind die over Nieuwpoort, Ramskapelle, Oostduinkerke, Lombardsijde, Veurne en de rest van Bachtn de Kupe en de Vlaamse Kust trok de afgelopen dagen, heeft een onbekend slachtoffer geeist toen de wind ergens een huis omverblaasde en in de lucht zoog.

Het dak belandde vervolgens ergens in een nabijgelegen tuin en de rest van het huisje kwamen terecht in een veld in Ramskapelle waar de onbekende vrouw werd aangetroffen onder het puin.

Alhoewel de vrouw bijna compleet verplettered is, de gerechterlijke dienst uit Veurne heeft er in geslaagd om een beschrijving the geven van de vrouw die ongeveer 1.58 m groot is met lang roodbruin haar en blauw-lichtblauwe ogen.

Haar leeftijd is nog steeds onbekend, maar men schat dat ze ongeveer tussen de 18 en 25 jaar is.

Lees ook Tijger Ontsnapt Uit Penthouse Appartement In Nieuwpoort Bad

Luister naar Radio Nieuwpoort

De vrouw werd gekleed aangetroffen in Ramskapelle met een wit en blauw jurkje aan, draagt witte met blauwe strepen sokjes en rode glimmende schoenen, maat 34 tot 36. Ze droeg een ring en had oorbellen aan en een gouden collier rond haar hals met de naam ‘ Dorothy ‘ erin gegraveerd.

De politie concentreerd zich nu met het identifieren van de vrouw met behulp van haar naam ‘ Dorothy ‘, wat een sleutel kan zijn tot het vaststellen van haar identiteit.

Het mysterie van de onbekende vrouw is nu nog meer mysterieus toen een agent uit Nieuwpoort erin slaagde bij toeval om de naam ‘ Dorothy ‘ achterstevoren te spellen.. Wanneer de naam  ‘ Dorothy ‘ achterstevoren wordt gespeld, dan klink het bijna als ‘ Theodore ‘ .

Toeval of niet,  ‘ Dorothy ‘ is de vrouwelijke Engelse versie van de Engelse naam ‘ Theodore ‘ (Theodora voor vrouwen) en komt van de Griekse naam ‘ Θεόδωρος  ‘ (Theodōros) en betekent  ‘God’s Gift ‘ – in het Nederlands ‘ Geschenk (gift) Van God ‘ .

Als u informatie hebt of op gelijke welke manier de politie kan helpen met het identifueren van de onbekende vrouw, gelieve zo snel mogelijk contact op te nemen met uw lokaal politiekantoor.