Laatste Nieuws
Home - Nationaal Nieuws - Tientallen Kinderen Teleurgesteld Na Mysterieuze Verdwijning Van Paaseieren! Bart De Wever Ontkent Alle Betrokkenheid

Tientallen Kinderen Teleurgesteld Na Mysterieuze Verdwijning Van Paaseieren! Bart De Wever Ontkent Alle Betrokkenheid


NVA – VB Paaseierenraap In Antwerpen Afgelast

De Wever Ontkent alle Betrokkenheid Bij Verdwijning Van Paaseieren

De Wever Ontkent alle Betrokkenheid Bij Verdwijning Van Paaseieren

Hondereden kinderen van N-VA en VB sympathisanten in Antwerpen werden teleurgesteld nadat een N-VA en VB Paaseierenraap afgelast moest worden daar de paaseieren nergens te bespeuren waren vóóraleer de N-VA en VB organisatoren ze konden verbergen.

De Paaseieren verdwenen spoorloos net vóór de Paaseierenraap van start ging en de families die 50euro betaald hadden om deel te nemen waren achtergelaten met hun teleurgestelde kinderen.

N-VA Voorzitter en burgemeester van Antwerpen Bart De Wever werd meerdere keren gevraagd om alle informatie die hij heeft met betrekking tot het verdwijnen van de Paaseieren te onthullen.

Plat-Borstige Sandy Neel Moet €25000 Verzamelen Voor Borstimplant Operatie

Plat-Borstige Sandy Neel Moet €25000 Verzamelen Voor Borstimplant Operatie

De Paaseierenraap was georganiseerd om geld te collecteren voor nieuwe borstimplanten voor Sandy Neel ( VB) maar de zoet-getande De Wever beweert geen kennis te hebben van de mysterieuze verdwijning.

Ook in het gezin De Wever verdwenen de Paaseieren:
Ik had een Paasei gekregen gisteren van mijn tante”, zei Frieda, de 5 -jarige kleindochter van chocoholic De Wever .

“Ik kwam naar beneden vanmorgen en het was weg, geen paasei , geen paashaas, niets. Ik heb een beroep gedaan op opa De Wever om te voorschijn te komen met alle informatie die hij heeft over mijn Paasei, maar hij heeft ook elke betrokkenheid ontkend.”

Lees ook: N-VA Nieuwpoort: We hebben geen enkel FB vriend verzoek gehad in 3 jaar!

De verdwijning van de paaseieren in Antwerpen brengt ook de herinnering terug van de beruchte verdwijning van verschillende Sinterklaas chocolade figuurtjes op 6 december van vorig jaar en dit werd ook gekoppeld aan De Wever,  zei Veroniek De Winter (dochter van Filip De Winter VB) in een exclusief interview met Nieuwpoort Nieuws en die zich de nacht vóór haar chocolade Sinterklaasje verdween nog goed herinnert:

“Papa had een ontmoeting met De Wever in ons huis over Sinterklaas en Zwarte Piet”, aldus 24 jarige Veroniek De Winter.

“En ook ongeveer 17 jaar geleden had ik een chocolade sinterklaasje gekregen van mijne Bobonneke voor Sinterklaas en ik wilde het bewaren voor later.  De Wever was toen ook in ons huis… De volgende dag kwam ik naar beneden en het was weg . Nu, al die jaren later, wil ik gewoon weten wat er met mijn chocolade Sinterklaasje gebeurd is..  I need closure!

De Wever heeft sinds lange ontkent dat hij van chocolade houdt en beweerde zelfs dat hij op een dieet is, ondanks het feit dat hij gezien werd marsbars en andere zoete versnaperingen te vreten op verschillende gelegenheden .

De Wever weigerde een interview met NN en een ontmoeting met de NVA -VB sympathisanten, zijn kleindochter en dochter van De Winter..