Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Nigeriaanse Prins Uit Nieuwpoort Zegt Dat Hij Nu Legaal Is

Nigeriaanse Prins Uit Nieuwpoort Zegt Dat Hij Nu Legaal Is


Nigeriaanse prins zegt dat hij is nu voor legaal deze keer

Nigeriaanse prins zegt dat hij is nu legaal deze keer

.Omstreden Nigeriaanse Prins Abeba Johnson II, die residentie opgenomen heeft in Nieuwpoort, heeft uitsluitend gesproken met Nieuwpoort Nieuws over de oplichterijen die hem tot een begrip gemaakt hebben en hoe hij een nieuw blad in zijn leven heeft overdraaid

“Het is waar , ik zou graag mijn verontschuldigen aanbieden aan zeer veel mensen ” bood de prins aan vanuit zijn penthouse in Nieuwpoort : “Ik loog over zakelijke kansen , over geontvoerd te worden, loterijen . U zegt het maar, ik loog om mensen te beroven van hun geld ” .

Prins Abeba Johnson II diende 7 jaar in de gevangenis voor fraude en diefstal , maar dringt erop aan dat hij is nu op het pad naar herstel en wil nu iets terug geven aan de maatschappij.

Ondanks de misdaden die hij had gepleegd, de prins zegt dat hij goede vrienden heeft gemaakt via zijn beruchte e-mail campagnes.

“De mensen moeten mij niet geloven , ze kunnen me vervloeken , maar ze moeten weten dat ik zweer het is voor echt, deze keer , ” zei Prins Abeba al pleitende : “Ik buig mijn hoofd in schaamte voor de dingen die ik heb gedaan, maar God heeft me een tweede kans gegeven . “

Nieuwpoort Nieuws bracht enkele uren door met Prins Abeba – die was verantwoordelijk voor 97% van alle oplichtingen die zijn gepleegd op het internet – om meer uit te vinden van de man en zijn oplichterijen . Ondanks alle pijn en armoede die de Prins heeft veroorzaakt hij is veerkrachtig en meer bereid dan ooit om iets van zichzelf te maken in de toekomst.

“Ik weet dat ik nu een slechte reputatie heb, maar ik garandeer je dat deze nieuwste zakelijke opportunitie die ik heb is zeer veilig en het zal een grote beloning uitleveren aan de belegger . Ik hoef alleen maar van hen een paar dingen : hun naam , bankgegevens en foto-identificatie . Ik vraag alleen maar deze details omdat ik niet wil riskeren om te worden opgelicht , begrijp je . De investering is allemaal hush hush , top secret maar zodra het geld is in mijn rekening is, kan ik de aandelen te kopen voor u , waardoor u – de belegger – heel erg rijk zal zijn. “

Business expert voor Nieuwpoort Nieuws , Jan Dewart van Dewart, Dewart en Zonen, geeft toe dat hij de claims van Prins Abeba met een korreltje zout neemt: ” Deze belofte van steeds ‘zeer, zeer rijk te worden’ in tegenstelling tot alleen de ‘normaal zeer rijk worden’ heeft tintelingen in mijn ruggegraat veroorzaakt, maar dat kon ook gewoon mijn ontbijt zijn van deze morgen daar ik een paar biertjes teveel gedronken heb gisteren avond. Hij lijkt me een aardige vent , dus ik zou de lezers van Nieuwpoort Nieuws aanraden om te investeren in Prins Abeba – dit kan de volgende Facebook, Google of zoiets zijn”, besloot hij.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd