Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Vastgoed en Immo

Vastgoed en Immo

Vastgoed Nieuwpoort. Alle info in verband met kopen en huren van huizen , appartementen en immobilien in Nieuwpoort. Appartement te koop in Nieuwpoort

€20 Miljard Projekt Aangekondigd voor Nieuwe Jachthaven in Nieuwpoort en Nieuwe Stad Naast Nieuwpoort

€20 Miljard Projekt Aangekondigd voor Nieuwe Stad Naast Nieuwpoort

Nieuwpoort Stad heeft een nieuw projekt aangekondigd voor een nieuwe jachthaven in Nieuwpoort en de haven in Nieuwpoort zal gedurende de volgende 5 jaar  een facelift van 20 miljard euro ondergaan, op voorwaarde dat developers hun zin en politiekers bruine enveloppes krijgen. De nieuwe jachthaven in Nieuwpoort en de nieuwe stadskern ‘Nieuw-Nieuwpoort stad’ zal gebouwd worden op de rechteroever van ... Lees meer »

Nieuwpoort Vastgoed te koop : opmerkelijk appartement te koop in Nieuwpoort

Nieuwpoort Vastgoed te koop

Nieuwpoort Nieuws was onlangs de zeldzame kans gegeven om een ​​rondleiding in een appartement te koop in Nieuwpoort te maken in een van de meest begeerde apartementsgebouwen in Nieuwpoort voordat het vastgoed in Nieuwpoort te koop geplaatst was op verscheidene websites van verkopers van vastgoed in Nieuwpoort, Dit opmerkelijke appartement ligt op ongeveer 500 meter van de havengeul in Nieuwpoort ... Lees meer »

Te huur in Nieuwpoort Villa Hurlebrise in Nieuwpoort Bad nu op Airbnb

Airbnb Nieuwpoort

 Te huur in Nieuwpoort. Er zich van bewust zijnde om elke beschuldiging te vermijden dat ze openbare financien verspillen, hebben de gemeenteraad en stadsbestuur van Nieuwpoort besloten om een aantal kamers in het beschermde monument Villa Hurlebrise in Nieuwpoort op Airbnb te plaatsen in een poging om de gemeentelijke financiele wansituatie te verbeteren. Omdat de overgrote meerderheid van de kamers ... Lees meer »

Leegstaande appartementen te huur in Nieuwpoort en aan de kust een broeikas voor giftige spinnen.

Nieuwpoort. Over de laatste weken werd een grote toename gemeld over het aantal appartementen te huur in Nieuwpoort Bad en andere kustgemeenten die beschikken over een groot aantal leegstaande appartementen die geinfesteerd zijn met tientallen, en in sommige appartementen te huur in Nieuwpoort,  honderden spinnen. Appartementen te huur in Nieuwpoort een broeikas voor spinnen en insecten Denkt u erover om ... Lees meer »