Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust

Nieuws Regio Kust

Lees het laatste nieuws van de Regio Vlaamse Kust met Nieuwpoort-Nieuws.be

Koning Albert Monument in Nieuwpoort Voldoet Niet Aan EU Richtlijn

Albert Monument Voldoet Niet Aan EU-Richtlijn

Het Koning Albert monument in Nieuwpoort, een van de mooiste monumenten in West-Vlaanderen en dat Belgie ooit gezien heeft, voldoet niet aan de strenge nieuwe EU Veiligheidsrichtlijnen. Het net uitgevoerde renovatie initiatief van € 10.000.000 van  het cirkelvormige Koning Albert monument in Nieuwpoort, dat een diameter van 30 meter en een hoogte van 57 meter heeft, te samen met een ... Lees meer »

Derde Duitse Bunker Ontdekt bij Albert Monument in Nieuwpoort

Derde WWII Bunker Ontdekt bij Albert Monument in Nieuwpoort

Duitse Bunker ontdekt uit Wereld Oorlog II Nieuwpoort Nieuws heeft vandaag vernomen dat een derde Duitse bunker is gevonden naast het Albert Monument in Nieuwpoort Stad,  die voor altijd onze relatie met het internet zal veranderen. Op een haastige, door het stadsbestuur samengestelde persconferentie in Nieuwpoort Stad gisteren, vooraanstaand historicus Mark Buylaert (VUG) , bracht het nieuws van de ontdekking ... Lees meer »

Stuiverwijk Nieuwpoort Barbeque Drama

Barbeque in Stuiverwijk Nieuwpoort Gaat Verkeerd Gisteren in de Stuiverwijk Nieuwpoort was een dramatische dag voor een man uit Nieuwpoort toen hij weigerde om de controle van de barbecue over te geven aan zijn vrouw tijdens een familie barbecue in een tuin in de Stuiverwijk, ondanks het feit dat hij absoluut geen kookervaring heeft. De spanning in de Stuiverwijk was ... Lees meer »

Nieuwpoort : 74-Jarige Kan Niet Geloven Hoe Mooi Het Weer Is !

Madeleine Vansteenbaecke, Het mooie weer is niet te geloven!

“Ik Kan Het Niet Geloven!” Een vierenzeventige vrouw uit de Recollettenstraat in Nieuwpoort, Madeleine Vansteenbaecke (74), heeft vandaag meegedeeld met Nieuwpoort Nieuws dat ze het mooie en zonnige weer dat de Vlaamse kust teistert niet kan geloven. Madeleine Vansteenbaecke, die getrouwd is met George vanuit de Kokstraat, zei dat ze het niet kon geloven hoe mooi het weer was en dat ... Lees meer »

Verontwaardiging bij Staketsel in Nieuwpoort nadat een walvis uit de zee getrokken werd, gewoon voor een selfie!

Verontwaardiging in Nieuwpoort nadat een walvis uit de zee getrokken werd, gewoon voor een selfie!

Orde- en reddingsdiensten hebben vandaag het gedrag van een Antwerpse vrouw die, met de hulp van haar echtgenoot en zijn broer, een bultrugwalvis van 30.000 kilo uit de zee op het strand nabij het staketsel in Nieuwpoort trokken -‘gewoon om een ​​selfie te maken’-, ten strengste veroordeeld. Vanaf ongeveer 10.34 uur werd de bultrug tussen De Panne en Nieuwpoort gezien ... Lees meer »

Barman-Klokkenluider: Wij Wassen Nooit Citroenen en Limoenen!

Barman-Klokkenluider: Wij Wassen Nooit Citroenen en Limoenen!

Een barman-klokkenluider heeft in een baanbrekende openbaring die de grondvestingen van de toeristische industrie en horecasector aan het daveren zou kunnen brengen, onthult dat de vruchten die gebruikt worden als fruit-en groentengarneringen voor cocktails en alcoholische-en frisdranken in de meeste bars, tearooms en cafes nooit of zelden gewassen worden. “Ik heb gewerkt sinds 2008 in meer dan 25 verschillende bars ... Lees meer »