Laatste Nieuws
Home - Nieuws uit Nieuwpoort

Nieuws uit Nieuwpoort

Het laatste nieuws uit Nieuwpoort en regio Nieuwpoort. Blijf altijd op de hoogte van wat er gebeurt in Nieuwpoort en volg het laatste nieuws uit regio Nieuwpoort op de voet!

Oostende: Ouders In Schok Na Behandeling Van 7-Jarige In School

Ouders in shok na nehandeling van 7-jarige in school

 Oostende Nieuws . Wat begon in Oostende als bijna de perfecte terugkeer naar school na het weekend voor de onderwijzers en de kinderen van een basisschool in Oostende, nam plots een verontrustende wending in de eerste leerjaar klas van onderwijzeres Juffrouw Kathleen Vandebussche(27) Het incident dat schok en oproer heeft veroorzaakt onder talloze ouders in Oostende en de Vlaamse Kust, begon omstreeks ... Lees meer »

Halloween : Tieners eisen verontschuldiging na autopsie van dode kat !

Halloween : Tieners eisen verontschuldiging na autopsie van dode kat !

TIENERS uit Nieuwpoort, Oostduinkerke en Lombarsijde in West Vlaanderen die vorige week Halloween vierden hebben vandaag een publieke verontschuldiging geëist van volwassenen, politici en politie nadat ze ten onrechte de schuld kregen voor het vermoorden van een plaatselijke kat met vuurwerk vorige week gedurende Halloween, Gerenommeerde nieuwspublicaties zoals HLB en de Standaard rapporteerden oorspronkelijk het nieuws als een feit, maar ... Lees meer »

Nieuwpoort Nieuws Onderzoekt: TECHNO VIKING – Waar is hij nu?

Nieuwpoort Nieuws Onderzoekt: TECHNO VIKING

Bijna 20 jaar geleden, tijdens de Fuckparade in Duitsland, werd een legende geboren in de vorm van een halfnaakte raver met de  bijnaam  ‘Techno Viking ‘. Er was weinig bekend over de gespierde man in de bijna 4-minuten durende video, maar één ding is zeker; hij vond het niet leuk dat vrouwen omver geduwd of lastig gevallen werden…. De originele ... Lees meer »

GOEDELE WACHTERS (VRT) TOPLESS OP STRAND IN NIEUWPOORT !!

Goedele Wachters topless op strand in Nieuwpoort

ZE is nog maar net 43 jaar , maar VRT- nieuwslezeres Goedele Wachters verspilde geen tijd om haar top af te krijgen in één van haar tot nu toe meest gedurfde fotoshoots. POSEREND op het strand in Nieuwpoort ter hoogte van het Fabre plein, de saucy nieuwslezeres en verleidster onthult alles aan Nieuwpoort Nieuws fotograaf Mark Rimmelaere  die meer dan alleen ... Lees meer »

€20 Miljard Projekt Aangekondigd voor Nieuwe Jachthaven in Nieuwpoort en Nieuwe Stad Naast Nieuwpoort

€20 Miljard Projekt Aangekondigd voor Nieuwe Stad Naast Nieuwpoort

Nieuwpoort Stad heeft een nieuw projekt aangekondigd voor een nieuwe jachthaven in Nieuwpoort en de haven in Nieuwpoort zal gedurende de volgende 5 jaar  een facelift van 20 miljard euro ondergaan, op voorwaarde dat developers hun zin en politiekers bruine enveloppes krijgen. De nieuwe jachthaven in Nieuwpoort en de nieuwe stadskern ‘Nieuw-Nieuwpoort stad’ zal gebouwd worden op de rechteroever van ... Lees meer »

Politieagenten knijpen stiekem hun tepels onder kogelvrije vest volgens onderzoek!

Politieagenten knijpen stiekem hun tepels onder kogelvrije vest volgens onderzoek!

EEN SCHOKKEND nieuw rapport over de bijzondere gewoonten van agenten van Politie Westkust en andere politiezones heeft aangetoond dat maar liefst 93% van de agenten in het geheim hun eigen tepels onder hun kogelvrije vesten knijpen terwijl ze hun dagelijkse taken als ordehandhavers uitvoeren, De praktijk, die in 2008 werd gesignaleerd nadat de eerste kogelvrije vesten aan de ordediensten waren ... Lees meer »