Laatste Nieuws
Home - Nieuws uit Nieuwpoort

Nieuws uit Nieuwpoort

Het laatste nieuws uit Nieuwpoort en regio Nieuwpoort. Blijf altijd op de hoogte van wat er gebeurt in Nieuwpoort en volg het laatste nieuws uit regio Nieuwpoort op de voet!

Nieuwpoort: Vrouw In Beroep Tegen Uitspraak Vredegerecht Om Kerstmis Door Te Brengen Met Schoonouders

Nieuwpoort: Vrouw In Beroep Tegen Vonnis Vredegerecht

Nieuwpoort – Veurne . Nieuwpoortse vrouw Kathlijn Verschaevene heeft beroep aangetekend tegen het vonnis van het Vredegerecht en zal haar klacht voor de Rechtbank van eerste aanleg in Veurne brengen nadat ze geweigerd heeft om kerstmis met de familie van haar vriend Noel Meusaert door te brengen in het ouderlijk huis van Meusaert in Batsheers, Limburg, ondanks het feit dat ... Lees meer »

Nieuwpoortenaar Jimmy Verneute: BP en ESSO Betaalden Mij Om Greta Thunberg Te Daten

Nieuwpoortenaar Jimmy Verneute: BP en ESSO Betaalde Mij Om Greta Thunberg Te Daten

Greta Thunberg Komt Aan In Lissabon voor Klimaatconferentie in Madrid. UITGESPROKEN Scandinavische tiener Greta Thunberg heeft eindelijk beseft dat er meer in het leven is dan meedogenloos campagne voeren tegen klimaatverandering na het aangaan van een relatie met 26-jarige Jimmy Verneute uit Nieuwpoort die vroeger rondreed in een gecustomiseerde Honda Civic van het jaar 1998. De vroegrijpe Zweedse Greta Thunberg ... Lees meer »

De 5 Sexiest Elleboog Driehoeken Van Bekende Vlamingen Die Je Ooit Hebt Gezien

De 5 Sexiest Elleboog Driehoeken Die Je Ooit Hebt Gezien

Nieuwpoort Nieuws heeft voor jouw, trouwe lezer, het Belgische internet doorzocht op zoek naar Bekende Vlamingen met de meest sexy vrouwelijke driepuntsruimten tussen arm en lichaam van bekende Vlamingen VERGEET slanke benen en borstomvang: de Elleboogdriehoek is de nieuwe maatstaf voor het meten van vrouwelijke schoonheid. en wij zijn verheugd om in onze rubriek Lifestyle – Vrouwen je de volgende ... Lees meer »

Vermiste Man uit Nieuwpoort Na 6 Dagen Gevonden In Ikea

NIEUWPOORT. Een man uit Nieuwpoort die zes dagen geleden als vermist werd gemeld in de Ikea in Gent gedurende een winkeluitstapje met zijn vrouw, is op de afdeling huishoudelijke artikelen gevonden. De 36-jarige Paul Vermassene, een Antwerpenaar uit Nieuwpoort, raakte verdwaald nadat hij vorige week zonder begeleiding naar het toilet was gegaan in Ikea en was sindsdien niet meer gezien. ... Lees meer »

Astridpark Nieuwpoort Krijgt Permanente Olympische Schaatspiste

Architecturele Impressie van nieuwe olympische ijsbaan in Astridpark.

60 Jaar Oud Tennisplein In Astridpark Wordt Vervangen Door Olympische Schaatspiste. ASTRIDPARK NIEUWPOORT KRIJGT OLYMPISCHE SCHAATSRING Nieuwpoort Nieuws heeft vandaag vernomen dat plannen die in de maak waren om het Astridpark Nieuwpoort te transformeren in een permanente openlucht schaatspiste ofte ijsbaan van olympische afmeetingen, groot genoeg om internationale ijstoernooien te houden en zelfs sommige Olympische Winterspelen – als Belgie er ... Lees meer »