Laatste Nieuws
Home - Nieuws Regio Kust - Nieuwpoortse Man Was NIET Op FB-Messenger. FB Beweert Tegendeel

Nieuwpoortse Man Was NIET Op FB-Messenger. FB Beweert Tegendeel


Facebook veroorzaakt relatiebreuk

Facebook veroorzaakt relatiebreuk in Nieuwpoort

Een man uit Nieuwpoort heeft ontkend dat hij op Facebook Messenger was twee minuten geleden, maar het sociale netwerk beweerde het tegendeel .

Frank Dekeyser (31), van de Langestraat, vertelde Nieuwpoort Nieuws vandaag dat hij niet eens gekeken had naar zijn telefoon in de laatste twee uur omdat hij bezig was met winkelen voor de kerst.

’t Wuf telefoneerde me en begon te schelden en te vloeken omdat ik niet antwoorde op haar berichtjes via FB-Messenger”, aldus Dekeyser, die nog steeds zichtbaar geschokt is over het incident .

” An schreeuwde door de telefoon dat ik haar negeerde en met een andere mokke was, maar ik had me niet eens aangemeld of was actief op dat verdomde FB-Messenger ding . Ongelooflijk!!! Mijn oren doen nog steeds pijn!.”

Mr. Dekeyser’s vriendin weigerde hem te geloven en brak hun relatie tijdelijk af in afwachting van een verder onderzoek.

Je kunt er nu zeker van zijn dat Ik die verdomde FB-Messenger app ga verwijderen als ik thuis kom , “ voegde de nu tijdelijke vrijgezel er aan toe .

Facebook’s ‘ actieve Messenger ‘ functie kan alleen gevonden worden op de mobiele telefoon applicatie  en is de vloek van honderdduizenden relaties in de wereld geweest .

Er wordt geschat dat meer dan 7000 koppels in West-Vlaanderen alleen hun relatie hebben afgebroken door meningverschillen veroorzaakt door de ‘actieve FB-app ‘ sinds de mobiele app beschikbaar kwam eerder dit jaar.

De FB-Messenger app heeft verborgen functies

De FB-Messenger app heeft verborgen functies

Facebook heeft geweigerd commentaar te geven over de preciesheid van de tijd die de app weergeeft wanneer een gebruiker actief is of niet, waardoor veel geloven dat de app een nieuw ‘ sociaal experiment ‘ is, ontworpen om te knoeien met de hoofden van Smartphone en Iphone eigenaars.

Inbegrepen in de Facebook Messenger App is een verborgen funktie die het mogelijk maakt om de sociale media gigant berichtjes of sms-jes te laten zenden en te bellen van uw telefoon.

De geheime funktie maakt het ook mogelijk voor FB om te luisteren naar uw gesprekken en het bewerken van uw berichtjes, zonder uw medeweten en wanneer ze willen .

Frank Dekeyser zal vandaag de nacht -en hoogstwaarschijnlijk iedere nacht gedurende de rest van de week-  doorbrengen op de sofa in het huis van een vriend.